Hírek

Kikapott a Valencia az Atletico Madrid vendégeként (1-4) a spanyol labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának záró mérkőzésén. Ugyancsak vasárnapi eredmény: Sevilla–Athletic Bilbao 0-0. (Madrid)

Magabiztos győzelmet (3-0) aratott a Paris Saint-Germain vendégeként az Olympique Marseille a francia labdarúgóbajnokság 26. fordulójának vasárnapi záró mérkőzésén. (Párizs)

Hiába szeretné a szövetségi kapitány Marcello Lippi, Alessandro Nesta nem tér vissza a világbajnoki címvédő olasz labdarúgó-válogatottba. A 33 éves futballista 2007-ben döntött úgy, hogy nem szerepel többé a nemzeti csapatban, miután az azt megelőző szezont hátsérülése miatt szinte teljes egészében kihagyta. (Róma)

Olimpiai Érdemrendet vehetett át Aján Tamás, a NOB tiszteletbeli tagja Jacques Rogge-tól, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökétől. (Vancouver)

A világ idei legjobb eredményével (6,49) nyerte Ivory Williams a férfi 60 métert az Egyesült Államok fedett pályás atlétikai országos bajnokságán. A 24 éves sprinter sorozatban harmadik versenyén diadalmaskodott az idén, s ezzel biztosította helyét a jövő pénteken kezdődő dohai világbajnokságon szereplő amerikai csapatban. (Albuquerque) A sérült Dzsudzsák Balázs helyére a győri Koltai Tamást hívta meg az oroszok elleni, holnapi barátságos mérkőzésre készülő válogatottkeretbe Erwin Koeman szövetségi kapitány.

Pozícióján hat helyet rontva Lékó Péter már csak 18. a sakkozók legfrissebb világranglistáján, pedig hét és fél éven keresztül mindig a legjobb tíz között szerepelt. Az éllovas továbbra is a 19 éves norvég Magnus Carlsen, aki a sportág legfiatalabb világranglista-vezetője. A többi magyar közül Almási Zoltán a 23., a nőknél már 40. alkalommal ranglistaelső Polgár Judit az 51., Berkes Ferenc pedig a 73. helyen áll. Az országok rangsorában, amelyben a legjobb tíz játékos eredményét veszik figyelembe, Magyarország a hetedikről a kilencedik helyre esett vissza.

A totó 8. játékhetén telitalálatos szelvény nem volt; az egyetlen 13-as 6 851 070 forintot ér. A 12-esekre (58) 45 770, a 11-esekre (828) 3205, a 10- esekre (6310) 700 forintot fizetnek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.