Hírek

Idegenben győzte le a Bayern München 3-1-re a címvédő Wolfsburgot a német labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában, így pontszámban beérte a Bochum vendégeként csak döntetlent elérő Leverkusent (1-1). Az élcsoport: 1. Leverkusen 45 pont (46-17), 2. Bayern München 45 (45-18). 3. Schalke 42. (Berlin)

Kiütéses győzelmet aratott a címvédő Manchester United a Portsmouth vendéglátójaként az angol labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában. Érdekesség, hogy a találkozón három öngól is született... A másik manchesteri csapat, a City kínos vereséget szenvedett a kiesés ellen küzdő Hull otthonában (2-1). A két városi rangadón: Chelsea–Arsenal 2-0, Liverpool–Everton 1-0. Az élmezőny: 1. Chelsea 58 pont, 2. Manchester United 56, 3. Arsenal 49. (London)

Spanyol labdarúgó-bajnokság, 21. forduló: Barcelona–Getafe 2-1 (a házigazdák kilenc játékossal fejezték be a találkozót), Real Madrid–Espanyol 3-0. Az élcsoport: 1. Barcelona 55 pont, 2. Real Madrid 50, 3. Valencia 42. (Madrid)

Döntetlenre mérkőzött a Juventus a Livorno otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában (1-1). További eredmények: Internazionale–Cagliari 3-0, Bologna–Milan 0-0. (Róma)

Bronzérmes lett Iliász Nikolász a kardvívók budapesti Gerevich–Kovács–Kárpáti Grand Prix-viadalán. A döntőben: Dumitrescu (román)–Gu Bon Gil (dél-koreai) 15:12. A Világ Kupa-csapatversenyben ugyancsak a harmadik helyen végzett a magyar együttes.

Második lett Mészáros Anett (70 kg) a cselgáncs Világ Kupa-sorozat 150 ezer dollár összdíjazású, franciaországi Grand Slam-viadalán. Ugyanott Karakas Hedvig (57) a harmadik helyen végzett. (Párizs) Vereség a női tenisz Fed Kupa Euroafrikai zónájának 1. csoportjában, az 5–8. helyért rendezett rájátszásban: Románia–Magyarország 2:1. (Lisszabon)

Izgalmassá tette a maga számára a mérkőzést a Fehérvár jégkorongcsapata az osztrák jégkorongliga vasárnapi játéknapján: a rájátszásban már biztos részvevő magyar bajnok 4:0-ás vezetés után 5:4-re győzte le a vendég Salzburg társulatát.

Lemondott posztjáról Dzunics Braniszlav, a bajnoki címvédő Paks férfi kosárlabdacsapatának edzője. A tréner döntésének hátterében az utóbbi idők gyengébb szereplése áll: az együttes a múlt héten a Magyar Kupában és az NB I-ben is vereséget szenvedett.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.