Hírek

Döntőbe jutott Ghána válogatottja az Angolában zajló labdarúgó Afrika Kupán, miután – Gyan góljával – 1-0-ra legyőzte Nigéria együttesét. Az Algéria–Egyiptom mérkőzést lapzárta után játszották. (Luanda)

Futsal Európa-bajnokság, Debrecen: az elődöntő rendes játékidejében Portugália 3:3-ra mérkőzött Azerbajdzsán együttesével, majd a büntetőpárbajban 53-ra győzött.

A Csehország–Spanyolország mérkőzést lapzárta után rendezték. Záróforduló a férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjében; I. csoport: Ausztria–Oroszország 31:30, Izland–Norvégia 35:34; II. csoport: Spanyolország–Szlovénia 40:32, Németország–Csehország 26:26. (Bécs, Innsbruck)

Rajtengedélyt adott a Nemzetközi Biatlon Szövetség a téli olimpiára az eredetileg első számú tartalék Tagscherer Imrének, így a Vasas sportolója is ott lehet a február 12-én kezdődő vancouveri eseményen. Ezzel véglegessé vált, hogy Magyarországot tizenhat versenyző képviseli a játékokon.

Hazájába, a Santos csapatához igazolt kölcsönjátékosként Robinho, a Manchester City brazil labdarúgója. Az angol klub közleménye szerint a csatár az idény végéig szerepel majd a dél-amerikai együttesben, és augusztusban kell visszatérnie a szigetországba. (Manchester)

Megszakadt a PSV Eindhoven labdarúgócsapatának harminckilenc mérkőzésen át tartó veretlenségi sorozata, miután az együttes a Holland Kupa negyeddöntőjében, hazai pályán 3-0-ra kikapott a Feyenoord együttesétől. (Eindhoven)

Fennakadt a doppingvizsgálaton Adrian Mutu, a Fiorentina labdarúgócsapatának román válogatott csatára – jelentette be az Olasz Olimpiai Bizottság. A testület közleménye szerint a támadó a január 10-i, Bari elleni mérkőzést követő ellenőrzésen bukott meg; a teszt a szibutramin nevű étvágycsökkentő szert mutatta ki a szervezetében. A 31 esztendős futballistának nem ez az első ilyen ügye: a Chelsea 2004-ben azért bontotta fel a Mutuval kötött megállapodást, mert kiderült, hogy kokaint fogyasztott. (Firenze)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.