Hírek

Nemzetközi női teniszverseny selejtezőjének harmadik körében: Szávay–Olaru (román) 6:4, 6:1. A magyar játékos ezzel felkerült a főtáblára, s az első fordulóban a szerb Jankoviccsal találkozik. (Sydney)

Kölcsönadta Szalai Ádámot a német első ligás Mainznak a Real Madrid. A huszonkét éves magyar labdarúgó a „királyi gárda” fiókcsapatában, a spanyol harmadik vonalban szereplő Castillában játszott; az első csapatban hivatalos mérkőzésen nem jutott szóhoz. (Mainz)

Zárónap a nemzetközi férfi kézilabdatornán: Magyarország–Ausztria 26:25, Horvátország–Lengyelország 25:21. A végeredmény: 1. Horvátország 5 pont, 2. Lengyelország 4, 3. Magyarország 3, 4. Ausztria 0. (Bécsújhely) le redmények az angol labdarúgó Premier Ligában: Birmingham–Manchester United 1-1, Arsenal–Everton 2-2. Az utóbbi találkozón Pienaar a 91. percben másodszor is vezetést szerzett az Evertonnak, de egy perccel később Rosicky egyenlített. A többi mérkőzést – a nagy havazás miatt – elhalasztották. Az élmezőny: 1. Chelsea 45 pont, 2. Manchester United 44, 3. Arsenal 42. (London)

Sikeres műtétet hajtottak végre a magyar licenccel versenyző Miroslav Zapletalon Chilében, miután a cseh pilóta csütörtökön tizenöt méteres szurdokba esett autójával a Dakarralin. A verseny nyolcadik szakaszán az autósoknál a francia Peterhansel, a motorosok közt a chilei Lopez volt a legjobb. Az összetettben a spanyol Sainz, illetve a francia Despres vezet. (Santiago)

Kardozók Világ Kupa-versenyén Decsi Tamás szerezte meg az elsőséget. (Teherán)

Lindsey Vonn (Egyesült Államok) a pénteken és szombaton lesiklásban aratott győzelme után vasárnap óriás-műlesiklásban is nyert a női alpesi síelők Világ Kupa-versenyén. – A férfiak műlesikló VK-viadalán a francia Julien Lizeroux szerezte meg az elsőséget. (Haus im Ennstal, Adelboden)

Spanyol labdarúgó-bajnokság: Real Madrid–Mallorca 2-0, Sevilla–Santander 1-2, Xerez–Valencia 1-3, La Coruna–Osasuna 1-0. A Tenerife–Barcelona mérkőzés első kiadásunk zárta után ért véget. (Madrid) l Női kézilabda Bajnokok Ligája: Győr–Zvezda Zvenyigorod 27:25, Valcea–Itxako 27:26. A csoport állása az ötödik forduló után: 1. Valcea 8 pont, 2. Győr 6, 3. Zvenyigorod 5, 4. Itxako 1.

Osztrák jégkorong-bajnokság: Fehérvár–Vienna Capitals 6:5 (hosszabbítás után).

Presztízsmérkőzés a férfi kosárlabda NB I-ben a legutóbbi döntő részvevőivel: Paks–Pécs 53:55. A Szolnok az utolsó másodpercben szerzett kosárral győzte le a Körmendet (86:84).

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.