Ütött még

Párosbeli kiesése után egyesben is búcsúzott Szávay Ágnes a 220 ezer dolláros brisbane-i tornától, miután két játszmában vereséget szenvedett a negyedik helyen kiemelt szlovák Daniela Hantuchovától.

A saját bevallása szerint passzívan és idegesen teniszező Szávay 6:3, 6:1-re kapott ki. A még versenyben lévő másik magyar, Czink Melinda ma a versenyzéshez visszatérő egykori világelsővel, Justine Heninnel játszik. Czink párosban már elődöntős, miután partnerével, a spanyol Arantxa Parra Santonjával legyőzött egy ukrán, fehérorosz kettőst.

Második mérkőzését is megnyerte a brit válogatott az ausztráliai Hopman Kupán, a teniszezők nem hivatalos vegyescsapat-világbajnokságán.

Az ugyancsak ausztráliai Perth-ben folytatódott a nem hivatalos csapat-világbajnokság, a Hopman Kupa. Az Andy Murray-vel és a mindössze 15 éves Laura Robsonnal felálló britek 2:1-re verték a németeket, akik ezzel kiestek. A nap másik mérkőzésén a kazahok meglepetésre legyőzték az oroszokat. Gyementyjeva ugyan a papírformának megfelelően verte Svedovát, Andrejev azonban kikapott Golubjevtől, és a párost is elbukták az oroszok.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.