Hírek

Bemutatták a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság emblémáját (képünkön). A logót Michel Platini, az UEFA elnöke leplezte le. (Kijev)

Ryan Giggs, a Manchester United labdarúgója lett az év brit sportszemélyisége a BBC televíziós csatorna nézőinek szavazatai alapján. (London)

Kártérítést kér az Arsenal labdarúgócsapata a holland szövetségtől, mert Robin van Persie, az együttes játékosa az Olaszország elleni találkozón szenvedett bokasérülést, melynek nyomán áprilisig nem léphet pályára. (London)

Theo Zwanziger, a Német Labdarúgó Szövetség elnöke bejelentette, hogy májusban Budapesten a magyar válogatott ellen léphet pályára a nemzeti csapat barátságos mérkőzésen. Hivatalos megállapodás egyelőre nem született. Az EFE spanyol hírügynökség úgy tudja, a találkozót a magyarországi cigányság iránti szolidaritás jegyében rendeznék meg. (Berlin)

Győzteseka vívók országos bajnokságának kard egyéni versenyében: Nemcsik Zsolt, Benkó Réka.

A totó50. játékhetén sem telitalálatos, sem 13-as szelvény nem volt. Az egyetlen 12-esre 3 059 300, a 11-esekre (23 darab) 133 015, a 10-esekre (313) 16 290 forintot fizetnek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.