Hírek

Letette az esküt a jövő februári, vancouveri téli olimpián szereplő magyar csapat a MOB közgyűlésén. A rövid pályás gyorskorcsolyázók részéről Huszár Erika, Heidum Bernadett, Darázs Rózsa, Keszler Andrea, Darázs Péter és Knoch Viktor, a műkorcsolyázóktól Sebestyén Júlia, valamint a Hoffmann Nóra, Makszim Zavozin jégtáncpáros, továbbá az alpesi síző Berecz Anna és Döme Zsófia, a sífutó Tagscherer Zoltán, Bene Márton és Viczián Vera tett fogadalmat.

Sima hazai győzelem a vízilabda-bajnokság rangadóján: Vasas-FTC 13:5.

Győzelem osztrák jégkorongligában a listavezető ellen: Fehérvár-Graz 99ers 4:2.

Jarno Trulli vezeti a Forma-1 következő idényében a Lotus istálló egyik versenyautóját. A 36 éves olasz pilóta az idén még a Toyota alkalmazásában állt, ám a japán cég bejelentette, hogy kiszáll a sorozatból. (London)

Győztesek a vívók országos bajnokságának párbajtőr számaiban: Hanczvikkel Márk, Tóth Hajnalka. Csapatban a Honvéd férfi, illetve a BVSC női együtteséé lett az arany.

Mérkőzés az elődöntőbe jutásért a labdarúgó-klubvilágbajnokságon: Atlante Cancún (mexikói)-Auckland (új-zélandi) 3-0. (Abu-Dzabi)

Városi rangadó a spanyol labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában: Barcelona-Espanyol 1-0. További eredmény: Valencia-Real Madrid 2-3. (Madrid)

Első mérkőzés a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében: Debrecen-MTK 2-0. A visszavágó csütörtökön lesz.

Gyengélkedése után mind inkább magára talál a Bayern München labdarúgócsapata. A bajor együttes a Juventus elleni BL-mérkőzésen aratott torinói siker (4-1) után a német bajnokságban is idegenben győzött: ezúttal Bochumban nyert fölényesen, 5-1-re. (Berlin)

Meglepetések az olasz labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában: Bari-Juventus 3-1, Milan-Palermo 0-2, Chievo-Fiorentina 2-1, Atalanta-Internazionale 1-1. (Róma)

Totóeredmények

1. Bochum-Bayern München 1-5 2
2. Bremen-Schalke 0-2 2
3. Hoffenheim-Frankfurt 1-1 x
4. Mönchengladbach-Hannover 5-3 1
5. Nürnberg-Hamburg 0-4 2
6. Mainz-Stuttgart 1-1 x
7. Wolfsburg-Dortmund 1-3 2
8. Bari-Juventus 3-1 1
9. Atalanta-Internazionale 1-1 x
10. Chievo-Fiorentina 2-1 1
11. Lazio-Genoa 1-0 1
12. Milan-Palermo 0-2 2
13. Liverpool-Arsenal 1-2 2
14. Sampdoria-AS Roma 0-0 x

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.