Síró Ferrara

Ahhoz képest, hogy Trezeguet – Marchisio kiváló passza után – csodálatos góllal lohasztotta tovább a Bayern reményeit Torinóban, a „csak a győzelem a jó!” tudatában föllépett német együttes „alázott” a Juventus elleni sorsdöntő mérkőzésen.

Előbb az agilis Olic fölrúgása után megítélt tizenegyesből Butt kapus büntetett, majd a második félidőben Olic immár fejjel következett, s hogy teljes legyen a Juve-csőd, Gomez és Tyimoscsuk is talált (1-4). Ezzel a Louis van Gaal edzette müncheni alakulat követte a négyesből már korábban továbbjutott Bordeaux-t, eközben pedig a hazai tréner, Ciro Ferrara a haját tépte: társulata kvázi páholyból, borzalmas produkcióval zuhant ki a BL-ből...

A B csoportban a Manchester United nem tett szívességet az utolsó kör előtt még második Wolfsburgnak: Owen triplájávak idegenben verte 3-1-re a német csapatot, s mivel a moszkvai CSZKA 2-1-re győzött a Besiktas pályáján, e kvartettből az angol és az orosz együttes ünnepelhetett. A C jelű négyesben a Madrid (Cristiano Ronaldo két góljával) 3-1-re felülmúlta a Marseille-t, míg a Milan ikszelt Zürichben (1-1): a két „legnagyobb” folytathatja a tizenhat között.

Bajnokok Ligája csoportmérkőzések, hatodik forduló

A csoport: Juventus–Bayern München 1-4, Maccabi Haifa–Bordeaux 0-1. A végeredmény: 1. Bordeaux 16 pont, 2. Bayern 10, 3. Juventus 8, 4. Maccabi 0.

B csoport: Wolfsburg–Manchester United 1-3, Besiktas–CSZKA Moszkva 1-2. A végeredmény: 1. Manchester 13, 2. CSZKA 10, 3. Wolfsburg 7, 4. Besiktas 4.

C csoport: FC Zürich–Milan 1-1, Marseille–Real Madrid 1-3. A végeredmény: 1. Real Madrid 13, 2. Milan 9, 3. Marseille 7, 4. Zürich 4.

D csoport: Chelsea–APOEL Nicosia 2-2, Atletico Madrid–Porto 0-3. A végeredmény: 1. Chelsea 14, 2. Porto 12, 3. Atletico Madrid 3, 4. APOEL 3.

E csoport: Lyon–Debrecen, Liverpool–Fiorentina. Az állás: 1. Fiorentina 12, 2- Lyon 10 (már mindkettő továbbjutott), 3. Liverpool 7, 4. Debrecen 0.

F csoport: Dinamo Kijev–Barcelona, Internazionale–Rubin Kazany. Az állás: 1. Barcelona 8, 2. Internazionale 6 (5-6), 3. Kazany 6 (4-5), 4. Dinamo Kijev 5.

G csoport: Stuttgart–Unirea Urziceni, Sevilla–Glasgow Rangers. Az állás: 1. Sevilla 10 (már továbbjutott), 2. Unirea 8, 3. Stuttgart 6, 4. Rangers 2.

H csoport: Olimpiakosz–Arsenal, Standard Liege–Alkmaar. Az állás: 1. Arsenal 13 (már továbbjutott), 2. Olimpiakosz 7, 3. Standard 4, 4. Alkmaar 3.

A BL szerda esti találkozói első kiadásunk zárta után értek véget.

A negyedik. Tyimoscsuk lőtte, Buffon bánta. Juventus–Bayern München 1-4
A negyedik. Tyimoscsuk lőtte, Buffon bánta. Juventus–Bayern München 1-4
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.