Hírek

Spanyolország válogatottja a jövő évi labdarúgó-világbajnokság első számú favoritja az angol fogadóirodák szerint. Az ibériaiak diadalára négyszeres, az angolokéra ötszörös, a brazilokéra öt és félszeres, az argentinokéra kilencszeres, a franciákéra és a címvédő olaszokéra tizenegyszeres, a németekére tizenkétszeres pénzt fizetnek a bukmékerek. (London)

Újabb Európa-csúccsal (100 m gyorson 55,82) a harmadik ezüstérmét nyerte Sors Tamás a paraúszó-világbajnokságon. A magyar versenyző egy arany- és egy bronzérmet is szerzett a vb-n. (Rio de Janeiro)

Menesztette Ronald Koeman edzőt - Erwin Koeman testvérét - az Alkmaar vezérkara, miután az együttes 2-1-es vereséget szenvedett a Vitesse-től a holland labdarúgó-bajnokságban. A további találkozókon: Waalwijk-Eindhoven 0-2, Utrecht-Ajax 2-0, Nijmegen- Twente 3-4. Az élmezőny: 1. Twente 44 pont, 2. Eindhoven 42, 3. Ajax 35. (Hága)

Döntött a Nemzetközi Kajak-kenu Szövetség: a jövő évi világbajnokságon megjelennek az 5000 m-es számok. Minden szakágban egyesben küzdenek majd ezen a távon a részvevők. A 200 m-es négyesek ugyanakkor kikerülnek a vb-programból, női kenu egyesben viszont lesz hivatalos sprintverseny. (Windsor)

Először kapott ki a címvédő Paks a férfi kosárlabda-bajnokságban; az Albacomp győzte le 79:77-re. - A nőknél: Szeged-Sopron 85:73.

Férfi vízilabda-bajnokság: FTC-Eger 6:6, Szolnok-Honvéd 7:7.

Vasas-fölény a birkózó csapatbajnokságon: az arany-, illetve a bronzérmet az angyalföldi klub első és második számú együttese szerezte meg. Az ezüst az FTC-é.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.