Hírek

Világcsúcsokkal győzött a súlyemelő-világbajnokság női 75 kilós kategóriájában a kazah Szvetlana Podobegyova: az összetettben 292, a szakításban 132, a lökésben 160 kg-os rekorddal nyert. A női +75 kilósok között Magát Krisztina (207) tizenkilencedik lett. (Gojang City)

Lotte Friis dán úszó 15:28,65 perces világcsúcsot ért el hazája rövid pályás klubversenyének női 1500 m gyors számában. (Birkerod)

Kiesett Polgár Judit az oroszországi sakk Világ Kupa harmadik fordulójában; 3,5:1,5-re kikapott az izraeli Borisz Gelfandtól. (Hanti-Manszijszk)

Uli Höness klubmenedzser váltja Franz Beckenbauert a Bayern München labdarúgóegylet elnöki posztján. A tiszteletbeli elnökké lett Beckenbauer 1994 óta töltötte be a tisztet, azóta a csapat egy-egy Bajnokok Ligája-, UEFA Kupa-, valamint Interkontinentális Kupa-sikert, továbbá nyolc bajnoki címet és hat Német Kupa-elsőséget ért el. (München)

Vereség (hosszabbítás után) az osztrák jégkorongligában: Vienna Capitals-Fehérvár 4:3. (Bécs)

Jövőre ismét lesz Kanadai Nagydíj a Forma-1-es világbajnokságon - jelentették be a szervezők. A kormány, Québec tartomány és Montreal vezetése 2014-ig évi 15 millió dollárral támogatja a futamot. (Montreal)

Kikapott a női kosárlabda-bajnokság címvédője a forduló előtt veretlen vetélytársak rangadóján: Sopron-Pécs 66:71.

Továbbra is százszázalékos a címvédő a férfi kézilabda NB I-ben, miután a rangadón: Szeged-Veszprém 30:36.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.