HÍREK

Újabb fejlemények a múlt pénteken kirobbant európai bundabotrány nyomán: egy németországi házkutatás során bizonyítékokat találtak egy férfi ellen, aki egy helyi harmadosztályú találkozót akart manipulálni; az MLSZ rendkívüli elnökségi ülést hívott össze mára a fogadási ügy miatt. Kínában tizenhat embert vettek őrizetbe; a gyanúsítottak első osztályú mérkőzéseket akartak illegálisan befolyásolni. (Goslar, Budapest)

Kilencvenmillió euróért 9,09 százalékos részesedést vásárol az Audi autógyár a Bayern München labdarúgócsapatában. (Frankfurt)

Kínai győzelem a dél-koreai súlyemelő-világbajnokság férfi 85 kg-os kategóriájában: Lu Jung 383 kg-os teljesítménynyel nyerte a versenyt. (Gojang City)

Nem szerepel a következő évben sem a magyar vízilabda-válogatottban Kásás Tamás, az együttes háromszoros olimpiai bajnok játékosa.

Bejutott a legjobb harminckettő közé Polgár Judit az oroszországi sakk Világ Kupán, miután a második kör rájátszásában legyőzte a román Liviu-Dieter Nisipeanut. (Hanti-Manszijszk)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.