Hírek

Lemondott Terry Robinson az FTC futballcsapatának elnöki posztjáról; helyét a tulajdonos Kevin McCabe veszi át. A klub közleménye szerint Berki Krisztián vezérigazgató a jövőben „szakmai segítséget kap két angol szakembertől”, akiket a Sheffield United delegál az FTC-hez.

 

Női kosárlabda Euroliga-mérkőzéseken: Gospic–Pécs 68:74, Sopron–Rivas Ecopolis 63:70.

Pécsett Várhidi Péter edző veszi át december elsejétől a helyi NB II-es futballcsapat irányítását.

Visszatér Gyurkovics Ferenc: a 2004-es, athéni olimpián ezüstérmet szerzett, majd –máig nem tisztázott doppingvétség nyomán – helyezésétől megfosztott súlyemelő pódiumra lép a decemberi csapatbajnoki döntőn. Gyurkovics a görögországi játékok után eltiltást kapott, s abbahagyta pályafutását, amelyet most, büntetése letöltése után mégis folytat.

Kobe Bryant századszor ért el legalább 40 pontot az északamerikai profi kosárlabdaligában. Vezérletével a Los Angeles Lakers 106:93-ra nyert a Detroit Pistons ellen. (Los Angeles)

Kihagyja a Forma–1 jövő évi szezonját Kimi Räikkönen, a 2007-es világbajnok. A finn autós döntésének hátterében az áll, hogy nem tudott megállapodni a McLaren csapattal. Megegyezett viszont a McLaren istállóval Jenson Button, az idei sorozat világbajnoka. (Helsinki, London)

Befejeződött a villámsakk-vb, amelyen a norvég Carlsen győzött. Lékó Péter 9. lett, míg Polgár Juditnak a 19. hellyel kellett beérnie. (Moszkva)

Huszonegy éven aluli labdarúgók Eb-selejtezőjén: Bosznia-Hercegovina–Wales 2-1. Az állás: 1. Wales 13 pont/6 mérkőzés, 2. Magyarország 9/4, 3. Olaszország 7/5, 4. Bosznia-Hercegovina 4/4, 5. Luxemburg 4/7. (Szarajevó)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.