Hírek

Barátságos labdarúgómérkőzéseken: Omán-Brazília 0-2, Szlovákia-Chile 1-2, Dél-Afrika-Jamaica 0-0, Katar-Belgium 0-2. (Maszkat, Zilina, Bloemfontein, Sedan)

Háromtól tizennyolc hónapig terjedő börtönbüntetéseket szabtak ki Franciaországban arra az öt Olympique Marseille-futballszurkolóra, aki október 25-én rendőrökre támadt. Mint köztudomású: az aznapra kiírt Marseille-PSG mérkőzés elhalasztásának hírére összecsaptak a marseille-i és párizsi huligánok, a megvadult drukkerek pedig dobálni kezdték a két csoportot szétválasztani igyekvő rendfenntartókat. A találkozót azért nem rendezték meg, mert a fővárosi csapat három játékosának szervezetében H1N1 vírust mutattak ki. A verekedésben húsz személy - köztük tizenegy rendőr - sérült meg. A mérkőzést pénteken pótolják. (Marseille)

Doppingvétség miatt elveszik Davide Rebellin országúti kerékpáros 2008-as, a pekingi játékokon szerzett ezüstérmét - jelentette be az Olasz Olimpiai Bizottság. A sportszervezet a NOB-tól kapott tájékoztatás alapján ismertette a határozatot. Mint köztudomású: a tavalyi, a kínai fővárosban levett minták idei újraelemzésekor öten akadtak fenn az eritropoetin (EPO) harmadik generációs változatával, a CERA-val; köztük Rebellin. (Róma)

Andy Roddick (sérülése miatt) nem nem indul a vasárnap kezdődő, londoni férfi tenisz Mesterek Kupáján - írja a The Times. A világranglista-hatodik amerikai sportoló helyett a svéd Robin Söderling lép fel a tornán. (London)

Ma és holnap rendezik a női kosárlabda Euroliga csoportküzdelmeinek negyedik fordulóját. A program, szerda: Gospic (horvát)-Pécs, Sopron-Rivas Ecopolis (spanyol). Csütörtök: Szeged-Fenerbahcse (török). A mérkőzéseket egyaránt 18 órakor játsszák.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.