Hírek

Nyolc vesztes mérkőzés után megszerezte első győzelmét a Toronto Maple Leafs, mely az Anaheim Ducks otthonában nyert 6:3-ra az észak-amerikai profi jégkorongligában. (Los Angeles)

Belgium-Magyarország barátságos válogatott labdarúgó-mérkőzés lesz november 14-én, Gentben. A házigazda együttes - csakúgy, mint a magyar - csupán a negyedik helyet szerezte meg vb-selejtezőcsoportjában, és a világranglista 68. helyén áll. (Honfitársaink az 50. helyet foglalják el.) A csapat új szakvezetője a holland Dick Advocaat. (Brüsszel)

Megkezdődött a női teniszezők világbajnoksága. A Fehér csoportban: Azarenka (fehérorosz)-Jankovics (szerb) 6:2, 6:3. A Bordó csoportban: Gyementyeva (orosz)-Venus Williams (amerikai) 3:6, 7:6, 6:2; Serena Williams (amerikai)-Kuznyecova (orosz) 7:6, 7:5. (Doha)

Lionel Messit, a Barcelona argentin futballistáját választották a spanyol bajnokság 2008/09-es évadának legjobbjává. (Madrid)

Sakkcsapat-Eb: Szerbia-Magyarország 2-2 (férfiak); Magyarország-Görögország 2-2 (nők). (Újvidék)

December elsejéig vár választ Nagy Lászlótól, a Barcelona kézilabdázójától Csoknyai István szövetségi kapitány, hogy az átlövő szerepel-e a magyar csapatban januárban, az ausztriai Európa-bajnokságon. A spanyol szövetség azt szeretné, ha Nagy felvenné az állampolgárságot, és a magyar helyett inkább a spanyol válogatottban szerepelne.

Osztrák jégkorongbajnokság: Fehérvár-Jesenice 4:2.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.