Hírek

Cáfolja a Talmácsi Gábort foglalkoztató, a MotoGP-ben szereplő Scot Honda Racing csapat azokat a híreket, amelyek szerint az istálló a következő évre megállapodott Alex De Angelisszel, és a San Marinó-i motoros versenyez majd a magyar pilóta helyett a következő évadban a királykategóriában.

Kiesett a magyar női asztalitenisz-válogatott a csapat Világ Kupán, miután a negyeddöntőben 3:1-es vereséget szenvedett Hongkongtól. (Linz)

Búcsúzott Szávay Ágnes az egymillió dollár összdíjazású női tenisztorna második fordulójában, miután 3:6, 6:4, 6:3-as vereséget szenvedett az orosz Vera Dusevinától. (Moszkva)

Aranyérmet szerzett Karakas Hedvig a junior cselgáncs-világbajnokságon a nők 57 kg-os súlycsoportjában; Gorjanácz Zsolt a férfiak 66 kg-os kategóriájában bronzérmes lett. (Párizs)

Győzött az Eger férfi vízilabdacsapata az Euroliga 2. selejtezőkörének első fordulójában; Gerendás György csapata hazai medencében 14:7-re győzte le a horvát Sibeniket. A Honvéd a görögországi csoportban 6:5-re verte a vendéglátó Vuliagmeni együttesét. (Eger, Athén)

Közös megegyezéssel szerződést bontott a Szeged férfi kézilabdacsapata Vladan Maticscsal, az együttes trénerével.

Carlos Alberto Parreira lett a dél-afrikai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. (Johannesburg)

Bejelentette visszavonulását Christian Vieri; a 36 esztendős labdarúgó az olasz válogatottban 49 mérkőzésen 23 gólt szerzett. (Milánó)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.