Hírek

Mégis közönség előtt rendezhetik meg a szombati Újpest-MTK bajnoki labdarúgó-mérkőzést - így döntött az MLSZ fegyelmi bizottsága, amely korábban, az Újpest-Fehérvár találkozón történt szurkolói rendbontások miatt zárt kapus meccset rendelt el.

Eredmények a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjében, első mérkőzések: Szolnok (NB II)-Honvéd 4-1, Kecskemét-Újpest 2-5, Haladás-ZTE 0-2.

Új szövetségi kapitány a cseh labdarúgó-válogatott élén: a 44 éves Michal Bilek lett a nemzeti együttes szakvezetője. (Prága)

Elkészítették a férfi kézilabda EHF Kupa következő fordulójának sorsolását: a legjobb tizenhat közé jutásért a Dunaferr a szlovák Tatran Presov, a PLER pedig az izlandi Haukar csapatával találkozik; mindkét magyar együttes idegenben kezd. Az első mérkőzéseket november 14-én vagy 15-én, a visszavágókat egy héttel később rendezik. (Bécs)

Lemondta a szereplést a decemberi, Kínában rendezendő világbajnokságra készülő magyar női kézilabda-válogatottban Pálinger Katalin, az együttes olimpiai és világbajnoki ezüstérmes, Eb-győztes kapusa.

Rangadót játsszanak ma a női kézilabda-bajnokságban: a két százszázalékos csapat délután hat órakor kezdődő mérkőzésén a címvédő Győr látja vendégül a Békéscsabát.

Autóbalesetben életét vesztette Jurij Rjazanov, aki öt nappal ezelőtt bronzérmet nyert a londoni tornász-vb férfi összetett számában. A 22 éves sportoló az autópályán karambolozott. (Moszkva)

Rátgéber László csapata, a Szpartak Moszkva nyerte a női kosárlabdasport első alkalommal kiírt Szuper Kupáját, miután 92:59-re legyőzte a vendég török Galatasaray együttesét. (Moszkva)

Kettős magyar siker született a paraúszók Európa-bajnokságán: a nők 50 m-es pillangózószámában, az S5-ös sérültségi kategóriában Zámbó Diána győzött, Engelhardt Katalin pedig ezüstérmes lett. (Reykjavík)

Megszakadt a New York Rangers hét győzelemből álló sorozata az észak-amerikai profi jégkorongligában: a csapat hazai pályán kapott ki 7:3-ra a San Jose Sharkstól. További eredmények az NHL-ben: Dallas Stars-Los Angeles Kings 1:4, Edmonton Oilers-Vancouver Canucks 2:1. (New York)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.