Hírek

Sikeresen tért vissza két év után a teniszpályára a korábbi világranglista-vezető Kim Clijsters: a belga játékos 6:4, 6:3-ra legyőzte a francia Bartolit a 2 millió dollár összdíjazású női tenisztornán. Ugyanott Czink Melinda után Szávay Ágnes is bejutott a második fordulóba: a magyar játékos 7:5, 7:5-re múlta felül a lengyel Ursula Radwanskát. (Cincinnati)

Magánrepülővel hazaszállították Firenzéből Barcelonába Dani Jarquénak, az Espanyol szombaton, Olaszországban elhunyt csapatkapitányának a holttestét. A koporsót a Cornella-El Prat Stadionba vitték, a szurkolók az ott felállított, kivilágított ravatalnál búcsúzhattak el a 26 évesen elhunyt labdarúgótól. (Barcelona)

Több klubot is megbüntetett a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága nézőtéri rendbontások miatt. A döntések értelmében az FTC, a Diósgyőr és a ZTE is arra kényszerül, hogy letöltse korábban kapott, ám akkor felfüggesztett büntetését, így egy-egy hazai bajnokit mindhárom együttesnek zárt kapuk mögött kell megrendeznie. A fővárosiaknak e mellett - szurkolóik nyíregyházi rendbontásai miatt - 400 000 forintot is ki kell fizetniük, míg a hazaiakat 200 000 forintra büntették.

Hazai győzelem a labdarúgó Liga Kupa negyedik fordulójában: Ferencváros-Vasas 2-1.

Lékó Péter a sötét bábukat vezetve döntetlent játszott az ukrán Vaszilij Ivancsukkal a sakk Grand Prix-sorozat örményországi állomásának harmadik fordulójában. (Dzsermuk)

Győzelem a férfi kosárlabda-válogatottak Szolnokon rendezett európai osztályozó mérkőzésén: Magyarország-Észtország 75:64.

Két héttel a női vízilabda-bajnokság nevezési határidejének lejárta előtt kiderült: megszűnik a legutóbb ezüstérmes, azt megelőzően pedig sorozatban háromszor első Honvéd csapata. A csupán öt évadot megélt együttes játékosainak többsége - szponzor híján - távozott a klubtól, így elfogyott a társulat.

Hosszas betegség után, 83 éves korában elhunyt Király Ede olimpiai ezüstérmes és világbajnok műkorcsolyázó.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.