Hírek

Brazília állt az élre a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség legfrissebb világranglistáján. A Konföderációs Kupa-győztes együttes Spanyolországot váltotta az első helyen. A magyar válogatott egy helyet rontva a 44. helyen áll. Az élcsoport: 1. Brazília, 2. Spanyolország, 3. Hollandia, 4. Olaszország, 5. Németország, 6. Oroszország, 7. Anglia, 8. Argentína. (Zürich)

Megegyezett egymással a Real Madrid és az Olympique Lyon Karim Benzema átigazolásáról; a francia válogatott labdarúgó 35 millió euró ellenében szerződik a spanyol klubhoz. (Párizs)

Január elsejétől Dick Advocaat lesz a belga labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A holland szakember kettő plusz egyéves szerződést kötött a helyi szövetséggel. (Brüsszel)

Nyílt közbeszerzésen keres vállalkozót Budapest főváros önkormányzata a 2020-as budapesti olimpiai nagyprojekt megvalósíthatósági tervének elkészítésére.

Hat játékost igazolt a Honvéd labdarúgócsapata: Hajdú Norbert, Hrepka Ádám, Horváth Adrián, a román Sorin Botis, a szlovák Viliam Mackó, valamint a tavaszt már a klubnál töltő Dragan Vukmir is Kispesten folytatja pályafutását.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.