Ez nem volt nehéz, Klicsko...

Futballhangulatban (énekelve és olézva) szórakoztatta magát a Schalke labdarúgó-stadionjába rándult hatvanezer ember a Vlagyimir Klicsko-Ruszlan Csagajev nehézsúlyú párharc alatt; na ja, komolyabb izgalmak nem akadtak... A súlycsoport abszolút legjobbjának tartott ukrán ökölvívó higgadtan, átszellemülten ütlegelte, hm, megilletődött riválisát; a második menetben pokoli erejű jobbegyenessel - néhány másodpercre - a padlót is megismertette vele.

Egyebekben Klicsko a kinyújtott bal karjával lazán távol tartotta magától az addigi huszonhat összecsapásán veretlen, státuszát tekintve "felfüggesztett" WBA-bajnokot, aki a hetedik etapban talált először - nahát, el se hitte senki... A folytatásban Csagajev - hepatitis B-vírushordozóként... - fölrepedt szemöldökkel igyekezett, hogy aztán a kilencedik menet után már ne engedjék vissza a ringbe. Az immár - három vereség mellett - 53. győzelmét arató Klicsko megtartotta hát a neves WBO és IBF, továbbá a kevéssé patinás IBO övét; igen, igen, volt már nehezebb dolga is.

Gyorsértékelések a meccs után. Vlagyimir Klicsko: "Ne becsüljétek le Csagajevet, félelmetes harcos. Mindent megtett ellenem, de én voltam a jobb." Ruszlan Csagajev: "Kerestem a győzelemhez vezető út kapujának kulcsát, de nem leltem rá. Ez nem az én napom volt, hanem Vlagyimiré."

Klicsko: ment a jobb
Klicsko: ment a jobb
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.