pagenotfound

pagenotfound

A Page Not Found szerkesztőségének közleménye

A Page Not Found szerkesztősége 2013. április 17-i határozata nyomán örömét fejezi ki azért, hogy az imperializmus meg- és megújuló támadásai...
A Page Not Found szerkesztősége 2013. április 17-i határozata nyomán örömét fejezi ki azért, hogy az imperializmus meg- és megújuló támadásai, a mainstream nemzetközi bal- és jobboldal attakja, valamint az ízléshuszárok szervezett akciói ellenére a blogot már ezren lájkolták a Facebookon.

A szerzők a vonatkozó szervezeti egységek elvi döntései alapján időt, energiát, áramot nem kímélve munkálkodtak e korszakos sikerért. A kollektíva a 2014/2013. (V. 3/bx) című intézkedési tervet is elfogadta, melynek célja a rajongói kör további növelése. A Page egyúttal újra világossá teszi: az egyetemes békéért folyó elszánt küzdelmében továbbra sem veszi igénybe a Termelőszövetkezetek Országos Tanácsának és Bajnai Gordonnak a támogatását.

Azaz a világgazdaságban végbemenő kedvezőtlen folyamatok hatására és a gazdálkodás hatékonyságának nem kielégítő növekedése miatt sem kell eltérnünk eredeti előirányzatainktól.

Figyelmeztetés: várható, hogy ellenségeink, a csp-eszme terjedésének lassítása érdekében az ünnepi pillanatban sem nyugszanak, hekkkerekkkel támadnak, ezért könnyen elképzelhető: akadnak, akik a 999-es lájkszámot látják a képernyőn. Senki ne dőljön be a szemének: az igazság velünk van.2013.04.18 08:04

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.