pagenotfound

pagenotfound

Rezsifogó

Kádár János halála után huszonöt évvel Puskács Öcsi országának futballszerető népét a megaláztatás és a teljes pusztulás apokaliptikus...
Kádár János halála után huszonöt évvel Puskács Öcsi országának futballszerető népét a megaláztatás és a teljes pusztulás apokaliptikus rémei fenyegették. A külföldi energiaipari cégek a vérszomjas EU-biztosokkal együtt jól szervezett, tökéletesen felszerelt, multinacionális bandákba tömörülve, pimaszul, semmibe véve a magyar átlagkereset és a fogyasztás valódi mértékét, a rezsidíjakat egyre csak emelve, felrúgva Ázsiából ideszakadt fajunk és a nyugati keresztény népek közti együttélés Szent István óta adott történelmi konvencióit a magyar nép felszámolására törekedtek. Ám a magyarok teljes megsemmisülésének horizontján, mikor már alig maradt gáz a körömpörkölt maradékának megmegelítésére, fogyot az áram a sör lehűtésére, a vak komondor magába szakadva vacogott csöndben a konyhakövön, a legfiatalabbak pedig már Magyarország elhagyásának és a külföldi munkavállalásnak gondolatával kezdtek foglalkozni, váratlanul új reménysugár ragyogott fel.
Aktiválta magát Németh Szilárd, korunk Grabowskija.

Kádár János halála után huszonöt évvel Puskács Öcsi országának futballszerető népét a megaláztatás és a teljes pusztulás apokaliptikus rémei fenyegették. A külföldi energiaipari cégek - a vérszomjas EU-biztosokkal együtt - jól szervezett, tökéletesen felszerelt, multinacionális bandákba tömörülve, pimaszul, semmibe véve a magyar átlagkereset és fogyasztás valódi mértékét, a rezsidíjakat egyre csak emelve, felrúgva Ázsiából ideszakadt fajunk és a nyugati keresztény népek közti együttélés Szent István óta adott történelmi konvencióit a magyar nép felszámolására törekedtek.

Ám a magyarok teljes megsemmisülésének horizontján, mikor már alig maradt gáz a körömpörkölt maradékának megmelegítésére, fogyott az áram a sör lehűtésére, a vak komondor magába szakadva vacogott csöndben a konyhakövön, s a legfiatalabbak már Magyarország elhagyásának és a külföldi munkavállalásnak a gondolatával kezdtek foglalkozni, váratlanul új reménysugár ragyogott fel.

Aktiválta magát Németh Szilárd, korunk Grabowskija.

A Rezsifogó a választásokig a híradókban!


2014.02.27 08:02

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.