Razziát tartottak Kozsó teaházában, falat is bontottak

Kedden ismét razziát tartott a rendőrség és a vízmű Kocsor Zsolt teaházában. Múlt hét szerdán már kint jártak a helyszínen a hatóság emberei, így valószínű, hogy találtak is valamit.

A Zöld Teknős Barlangjánál tartott több mint egyórás razziánál a Bors munkatársa is jelen volt. Beszámolója szerint percenként jöttek-mentek a munkások, szerszámmal, vízzel teli vödörrel, később pedig megjelent egy nyomozó és több rendőr is. A munkások távozása után megérkezett Kozsó ügyvédje, dr. Nagy József. 

Fotó: Mediaworks/archív

„Nemrég valóban megvizsgálta a vízmű a vezetéket egy speciális műszerrel, most ennek a felülvizsgálata történt falbontással. Továbbra is ismeretlen tettes ellen nyomoz a rendőrség” – magyarázta a jogász. „Az ügy jelentőségére tekintettel kicsit eltúlzottnak tartjuk a kivonult hatóság létszámát.”

Kozsó állítólag a rendőrséggel egy időben megérkezett a teázóba, azonban a bulvárlapnak nem sikerült elérnie az énekest, akit ügyvédje szerint nagyon megviseltek a történtek. 

Kozsóról a Jókai utcai teaháza egykori üzletvezetője, Keglovics Zoltán tálalt ki a Blikknek április közepén. A korábbi alkalmazott elmondta, hogy a vendéglátóhely víz- és villanyszámlái meglepően alacsonyak voltak, már ha egyáltalán jöttek csekkek. Állítása szerint Kozsó arra utasította alkalmazottait, hogy ha bárki ellenőrizni akarja az órákat, akkor közöljék, hogy azt csak a tulajdonos jelenlétében teheti. 

A Blikk ezek után úgy értesült, hogy a zenész több százmilliós tartozást halmozott fel különböző ingatlanjai kapcsán. A banknak, a NAV-nak és magánszemélyeknek is tartozik.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.