Több százmilliós tartozása van Kozsónak

260 millió forintos tartozást halmozott fel Kozsó. Pénzt vár tőle többek között az adóhatóság, a bank, a társasháza és más magánkövetelők - tudta meg a Blikk.

bulvárlap arról is beszámolt, hogy az énekes Zöld Teknős Barlangja nevű teaházában nem éppen megfelelőek a higiéniai viszonyok. A volt üzletvezető Keglovics Zoltán szerint a teaházban penészesek a falak, a teafűben kukacok vannak, és az edények között egerek futkosnak.

Kozsó ezen felül rengeteg pénzzel tartozik. Dessewffy utcai ingatlanján 157 millió forintos tartozás van, de Kozsó tartozik a NAV felé több mint 68 millió forinttal, el van maradva 3 410 135 forintnyi közös költséggel, különböző bírságokból 35 401 663 forintot szedett össze, társasházi tartozása, valamint önkormányzati tartozása 5 595 313 forint. Ezek mellett van egy svájci frankos önálló jelzáloga, ami jelenlegi árfolyamon körülbelül 44,5 millió forint.

A Blikk azt is tudni véli, hogy Kozsó sződligeti háza hivatalosan apja nevén van, az énekest csak haszonélvezeti jog illeti meg. Ezen a házon is van egy svájci frankos hitel, több mint 105 millió forintért.

A bulvárlap kereste az énekest, de helyette az ügyvédje válaszolt, aki azt mondta, a szomorú szamuráj csak a NAV-nak tartozik huszonvalahány millióval, és egy másik követelőnek pár millióval.

Kozsót tartozásai mellett azzal is vádolják, hogy áramot lopott, s a teaházban visszafelé pörgött a villanyórája. Az áramszolgáltató az órát elvitte bevizsgálni. Ebben az ügyben már rendőrségi nyomozás is folyik.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.