Összetörték Kiss László Mercedesét

A Blikk egyik olvasója szúrta ki az autóját borúsan méregető volt szövetségi kapitányt, akinek az utóbbi időben nem alakulnak valami fényesen a dolgai.

„Kedden a százhalombattai Főtéren lettem figyelmes Kiss Lászlóra, aki rendkívül gondterheltnek tűnt. Egy gyönyörű, ezüstszínű Mercedes körül sétálgatott, s az autót nézte, rögtön gondoltam, valami baj érhette a verdát. Azt nem láttam, hogy mi történt, de valaki bizonyára beletolatott” – írta a bulvárlap önkéntes riportere.

„Később, ahogy a kocsinkhoz mentem, vettem észre, hogy behorpadt, s egy helyen megtört a Merci lökhárítója. Később pedig, bizonyára a biztosító emberével, a festékvastagságot mérték a járművön.”

A valószínűleg két-három éves Mercedes CLS Coupé ára a bulvárlap szerint 13 és 31 millió forint között mozoghat. Úgy tudják, nem céges autóról van szó.

Április elején derült fény arra, hogy Kiss László 1961-ben két társával együtt megerőszakolt egy nőt, amiért három év börtönre ítélte a bíróság. Lapunknak akkor azt nyilatkozta, hogy úgy véli, már megbűnhődött a tettéért. Ezt követően lemondott az úszóválogatott szövetségi kapitányi posztjáról és a százhalombattai alpolgármesteri tisztségéről is.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.