Műtét vár a bevándorlónak hitt barátja miatt Szegeden összevert lányra

Ismerőse Facebookon tette közzé annak a lánynak a fényképét, akit szombaton éjjel Szegeden vertek össze, mert bevándorlónak hitték a Magyarországon született, magyar állampolgárságú félvér barátját.

„Egyetemista lány, pont olyan mint a tied, az enyém. Szombat este, a bátyja és a barátja társaságában célpontja lett 3, majd több, "irtó erős, bátor és igazán nemzeties lelkületű férfinek". Ja csak ők hiszik magukat annak, szerintem primitív, az életükben nulla hatalommal rendelkező, kötekedő idióta barmok. Férfinak semmiképp nem nevezném őket, azok védik a nőket és nem agyonverik. Nem is tudom, hogy történhetett, de valahogy elbírtak egy alig ötven kilós lánnyal. Szája összevarrva, arccsontját szilánkosra törték, reggel műtik” - írta Facebook-oldalára a lány egyik ismerőse vasárnap este.

A Facebookra feltöltött kép
A Facebookra feltöltött kép
Facebook

Ahogy arról beszámoltunk, egy kopasz férfi a Partfürdő bejárata előtt belekötött egy magyar fiúba, akiről azt hitte, hogy bevándorló. A fekete ruhát viselő férfi azt üvöltözte a fiúnak, hogy takarodjon az országból, majd rátámadt a pár fős társaságra. A fiú barátnője közbelépett, megpróbálva megmagyarázni, hogy a barátja Magyarországon született és itt is él, de ennek csak az lett az eredménye, hogy ő kapott több ütést a támadótól, aki elfutott a helyszínről.

A rendőrség közösség tagja elleni erőszak gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen.

Őrizetben a feltételezett támadó

A rendőrség keddi bejelentése szerint elfogták és őrizetbe vették azt a férfit, akit a támadással gyanúsítanak. Részleteket itt olvashatnak.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.