Megverték a barátnőjét, mert bevándorlónak nézték Szegeden

Belekötött egy magyar fiúba egy fekete ruhás kopasz férfi a szombati Color Party után Szegeden. A fiú barátnője közbelépett, ő kapta az ütéseket.

Verekedésbe torkollott a szombati Color Party: a Partfürdő bejárata előtt két társaság között alakult ki vita - írja a delmagyar.hu az egyik olvasójára hivatkozva. Az eset szemtanúja szerint egy kopasz férfi belekötött egy magyar fiúba, akiről azt hitte, hogy bevándorló.

A fekete ruhát viselő férfi azt üvöltözte a fiúnak, hogy takarodjon az országból, majd rátámadt a pár fős társaságra. A fiú – akit a délmagyar.hu a „félvér” szóval jellemez – barátnője közbelépett, megpróbálva megmagyarázni, hogy a barátja Magyarországon született és itt is él, de ennek csak az lett az eredménye, hogy ő kapott több ütést a támadótól, aki elfutott a helyszínről.

A lány bátyja egy közösségi oldalon is megosztotta az esetet. Azt írja, hogy húgának eltört az arccsontja, úgy bedagadt a szeme, hogy alig lát és „épphogy megmaradt” a foga.

A szegedi rendőrség is megerősítette, hogy közösség tagja elleni erőszak bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomoznak.

Őrizetben a feltételezett támadó

A rendőrség keddi bejelentése szerint elfogták és őrizetbe vették azt a férfit, akit a támadással gyanúsítanak. Részleteket itt olvashatnak.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.