„Kezdj el imádkozni” – Damu levelet írt Vajna Tímeának

A Jóban Rosszban egykori sztárja még a börtönben fogalmazta azt a levelet, amit most nyilvánosságra hozott. 

A színész leginkább azt sérelmezi, hogy Vajna Tímea milyen fényűző életet él szemben azzal, hogy ő és családja anyagi gondokkal küzd – számol be a Blikk.  

A meglehetősen indulatos írásban többször utal arra, hogy korábbi barátnőjének ideje lenne elkezdeni imádkozni. A férfi továbbra is tagadja az őt a börtönbe juttató vádat, azt állítja, nem erőszakolta meg a nőt.  

„Nem furcsa neked, hogy ennyire utálnak téged az emberek? ... Szörnyű lehet, ha egy nőt megerőszakolnak, de te ezt sosem tapasztaltad meg. Eljátszottad az áldozat szerepét. ... Nem félsz te Istentől? ... Egyébként mit is bocsátottál te meg nekem? Te hazudtál, te vádoltál hamisan!”

Damu arra is célozgat, hogy hamarosan kiderülnek Vajna Tímea a viselt dolgai. „Miért nem mesélsz az útleveles ügyedről? Ciki? Szégyen? Sok titkod van? Mondd, miért hallgatták le a telefonodat az NNI nyomozói? Mikor voltál te szépségkirálynő? Mikor voltál te modell? Mindent tudok rólad már. MINDENT!”

Palácsik Tímea 2010-ben jelentette fel korábbi barátját súlyos testi sértés, erőszakos közösülés és személyi szabadság korlátozása miatt. A színészt 2012 márciusában ítélték el négy és fél év börtönbüntetésre, áprilisban kellett bevonulnia. 

A pár 2008 szeptemberétől 2010 októberéig élt együtt kisebb-nagyobb megszakításokkal. Palácsik azzal vádolta a színészt, hogy 2009 nyarán egy szállodai szobában egy vita után ököllel arcul ütötte, úgy, hogy bevérzett a bal szeme. 2010 őszén találkoztak ismét, hogy átbeszéljék a kapcsolatukat, a vita azonban elfajult, és a férfi többször megütötte és rugdosta Palácsikot. A nő megpróbált ellenállni, ekkor azonban a férfi megerőszakolta. Palácsikot mentők szállították kórházba, onnan értesítette a rendőrséget, és feljelentette volt barátját.

Damu Rolandot másodfokon négy és fél évre ítélték, végül a példás magaviselete miatt csak két évet és három hetet ült, 2015 áprilisában szabadult.

A férfit állítása szerint nem törte meg a büntetés. „Tudod, engem szeretnek az emberek! Tisztelnek engem, mert én nagyon sokat tanultam és dolgoztam, hogy a hivatásomat megbecsüljék! Hogy tudsz aludni, miközben egy ember életét tönkretetted?”

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.