Hónapokig lehallgatták Andy Vajna feleségét

A Nemzeti Nyomozó Iroda a Miss Hungary szépségversenyek tulajdonosának telefonja révén hallgatta le Vajna Tímeát, aki akkor még nem volt a filmproducer felesége.

Répás végül nem úszta meg: vádemelési javaslattal zárták le az ügyét. A férfi korábban már elismerte, hogy közvetített hoszteszmunkára üzletembereknek és házibulikba is modelleket, de az, hogy ott történt-e szex, az csak a lányok és a kuncsaft magánügye – írja a Blikk.

– A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a nyomozás iratait 2014. január 28-án vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldte – erősítette meg a lap információit az ORFK Kommunikációs Szolgálata.

A Blikk úgy tudja, Répás mellé egy svájci állampolgár és egy éjszakai életben közismert férfi is a vádlottak padjára kerülhet.  A nyomozásban hat modell – köztük egy 14 évesen szexmunkát végző lány – tett terhelő vallomást a Miss Hungary atyjára. A nyomozók hat hónapon keresztül majdnem száz modell Répással folytatott telefonbeszélgetését is lehallgatták. Nem hiába, ugyanis a lányok felével a csevejek escortmunkáról folytak. A dolog pikantériája, hogy a lehallgatottak között celebek is akadtak bőséggel, többek között Vajna Tímea, a szépségkirálynő Budai Zsuzsa és a valóságshow-szereplő "Éden" Szandra is.

Vajna Tímeát – aki akkor még Palácsik Tímea néven modellkedett – 2012 májusában a Nemzeti Nyomozó Iroda ki is hallgatta. Órákon át faggatták, honnan ismeri Répást, s emellett rengeteg, a dubajozással kapcsolatba hozott női nevet soroltak fel neki, hátha valamelyikre terhelő vallomást tud tenni. A lap információi szerint nagyon nem tudott hozzászólni az ügyhöz, azonban telefonbeszélgetéseit a továbbiakban is lehallgatták. Erről a nő tegnap a Blikktől értesült.

– Fogalmam sem volt róla, hogy lehallgatták a telefonomat. Ezt nem közölték velem a mai napig sem. Répás Lajossal egyébként úgy kerültem kapcsolatba, hogy felkért műsorvezetőnek, ám végül nemet mondtam – mondta Vajna Tímea.

Az iratok szerint Répás 2010 nyarától lányokat közvetített szexuális szolgáltatás céljából Magyarországra, illetve külföldre – keresetük 20-25 százalékáért cserébe. Néhány lánynál a kiközvetítés feltétele volt egy próbaszex, Répással is szexuális kapcsolatot kellett létesíteniük. Szerinte azonban minden lány az ügynökségét felkeresve, kifejezetten kérte a segítségét a gazdag barátai bemutatásában.

– Lezárták az ellenem folyó nyomozást, de nem vagyok bűnös kerítésben, mert sem lelkileg, sem erőszakkal nem kényszerítettem semmilyen munkára lányokat. Több bizonyítékom van erre, az a levél is, amelyben az általam ismeretlen korú „megrontott kislány" újra munkát kér tőlem, amikor már házi őrizetben lévő gyanúsított voltam. Modellek, jog-, és orvostanhallgatók, kismamák kortól függetlenül, körülbelül kétszázan kértek tőlem hoszteszmunkát. Palácsik Tímeát hat évvel ezelőtt ismertem meg, amikor modellként dolgozott. Nagyjából három éve nem találkoztunk, talán telefonon beszéltünk, de akkor is csak a modellkedésről volt szó közöttünk – mondta a kerítéssel gyanúsított Répás Lajos az ellene lezárt nyomozás részleteiről.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.