Görög ízek: saláta és stifado
Görög saláta: más néven horiatiki. Népszerű klasszikus.
Görög saláta: más néven horiatiki. Népszerű klasszikus.
Elkészítés: | Hozzávalók két fő részére: | |
A megmosott paradicsomokat negyedekre vágjuk, az uborkát felszeleteljük. A sajtot egyforma darabokra kockázzuk, a lilahagymát szeletekre vágjuk. Salátástálba tesszük a hozzávalókat, olívaolajjal meglocsoljuk és morzsolt oregánóval hintjük. |
6 közepes paradicsom fél kígyóuborka 18-20 fekete olajbogyó 20 dkg feta sajt 1 közepes fej lilahagyma extra szűz olívaolaj oregánó |
További recepteket és étteremkritikákat talál Gasztro rovatunkban >>
A NO SALTY további ajánlatai |
|||
Tzatziki | Stifado | Padlizsán fűszeres szezámkéregben | További receptek >> |