„A saját hülye hibám. Nem okolhatok senki mást”

Most először szólalt meg kirúgása óta Jeremy Clarkson, a Top Gear egykori legendás műsorvezetője. A BBC 2-n Chris Evans reggeli rádióműsorában azt mondta, nem tudja még, mihez fog kezdeni, de tisztában van vele, hogy hibázott.

„27 évig voltam a BBC-nél, és 12 éve vezettem a Top Geart ebben a formában. A saját gyermekemnek éreztem a műsort” - mesélte Clarkson. Beszélt arról is, hogy imádta a munkáját és nehezen birkózik meg az űrrel, amit a megszűnése hagyott. Hozzátette, "nagyon szomorú" hogy meg kellett válnia a műsortól, és "fogalma sincs" mit tartogat számára a jövő, ami a következő tévés munkákat illeti. "A saját hülye hibám. Nem okolhatok senki mást"- tette hozzá.

Miután elmondta, mennyire bánja a történteket, azért még odaszúrt egyet egykori munkaadóinak: „A BBC-nél igazán borzalmas emberek vannak, de nagyon tehetségesek.”

Clarkson a BBC-n futó Top Gear című autós műsort vezette, amíg márciusban összetűzésbe nem keveredett az egyik producerrel. A vita egy elhúzódó forgatáson tört ki a műsorvezető és Oisin Tymon között, mert steak és sült krumpli helyett csak hidegtálakat szolgáltak fel a stábnak. 

A csatorna belső vizsgálata szerint Clarkson 20 percen keresztül sértegette a producert egy előkelő Észak-Yorkshire-i hotelben, majd meg is ütötte. Az egyik kollégája rángatta el a helyszínről.

Clarksonnak nem ez volt az első botránya. Többször állt már a kirúgás szélén, azonban a márciusi eset előtt mindig sikerült megúsznia.

Műsorvezető-társai, Richard Hammond és James May szintén felmondtak, nehéz helyzetbe hozva ezzel a BBC-t, amely legnézettebb műsorának stábját vesztette el. 

 

 

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.