Camille Cosby kitart férje mellett

„Ő kedves, nagylelkű és vicces ember, emellett pedig csodálatos férj, apa és barát. Ő az az ember, akiről azt hitted, ismered” - írja közleményében a nemi erőszakkal vádolt 77 éves komikus neje.

Bill Cosbyt több mint 15 nő vádolja nemi erőszakkal, köztük a most 59 éves televíziós személyiség, Janice Dickinson. A 77 éves színész érdemben nem reagált a vádakra.

Felesége, Camille Cosby azonban közleményt adott ki, melyben azt írja, férje csodálatos ember, ugyanaz a férfi, akibe annak idején, több mint 50 évvel ezelőtt szerelmes lett. Azt a Cosbyt, amelyről a média beszél, „nem ismeri”. „Senki nem akar egy megtámadott áldozat helyzetében lenni. De tegyük fel a kérdést: ki az áldozat?” - jegyzi meg.

Cosby a múlt héten a New York Postnak adott interjújában elmondta, nincsenek illúziói, csak azt reméli, legalább a „fekete média” objektív marad. Cosby massachusettsi otthonából adott telefonos interjút, a riporter szerint kifejezetten optimista és vidám volt a hangja. A színész azt is hozzátette, rendkívül hálás a feleségének, Camille-nak, amiért mindenben mellette áll ezekben a nehéz időkben is. Egy idő után szólt a riporternek, hogy befejezi a beszélgetést, mondván, ügyvédei nem akarják, hogy nyilatkozzon.

Cosbyt már korábban is több nő vádolta nemi erőszakkal, ám egyik ügy sem jutott el a bíróságig. December elején Judy Huth beperelte a komikust, azt állítja, az amerikai komikus 1974-ben, 15 éves korában szexuálisan bántalmazta őt.


 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.