Betegesen rajonghatott Nancyért gyilkosa

Gyilkosa szinte a május elején holtan talált lány megszállottja lehetett - a kriminálpszichológus szerint erre utal, hogy a férfi magával vitte a lány egyik fényképét.

Ahogy arról beszámoltunk, pénteken közzétették annak a férfinak a fényképét, akit H. Nancy meggyilkolásával vádolnak. A Blikk mai cikke szerint a férfi szerelmes lehetett a lányba. A 32 éves Jao Kao-peng többször is járt a lánynál és gyakran beszéltek egymással telefonon.

S noha a kínai férfi magával vitte a lány telefonját, a híváslista alapján sikerült azonosítani Jao Kao-penget, aki ellen nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki. A Blikk szerint Nancy utolsó vendége rengeteg nyomott hagyott hátra, a lassú azonosítás miatt azonban nagy eséllyel már Kínába menekülhetett.

Ismert politikussal volt viszonya

Az Akácfa utcai otthonában meggyilkolt prostituált, Nancy állítólag az Apple felhőszolgáltatásába töltötte fel – a barátnője szerint – egy „ismert politikus partnerének” légyottjáról titokban készült felvételt.

"Az sem zárható ki, hogy a gyilkos szerelmes volt áldozatába" – mondta a lapnak Bilkei Pál kriminálpszichológus, aki megjegyezte, elképzelhető, hogy a férfi olyasmit kért Nancytől, amit a lány nem akart megtenni, ez gerjesztette haragra.

"Véleményem szerint a férfi ugyanakkor nemcsak a gyilkosságot, de a menekülési útvonalat is megtervezte" - jegyezte meg a szakember.

H. Nancyt csütörtökön temették el.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.