„Derüljön ki az igazság Nancy haláláról”

Eltemették csütörtökön a budapesti Akácfa utcában május elején meggyilkolt H. Nancyt. A fiatal lány prostituáltként dolgozott lakásában, és apja után most Nancy egyik jó barátja is megerősítette, hogy több politikus kuncsaftja is volt.

Sírva borultak a koporsóra a meggyilkolt tizenkilenc éves lány rokonai, és sokáig mozdulni sem akartak mellőle az Új köztemető ravatalozójában – írja a Blikk. A temetés után a lapnak H. Ernest, a lány édesapja azt nyilatkozta, többször kérte lányától, fejezze be teste árusítását, de az anyja miatt – akit neki kellett eltartania – nem tudta feladni munkáját.

„Most már csak azt akarom, hogy derüljön ki az igazság a lányom haláláról” – mondta H. Ernest, aki a távolból nézte végig, ahogy lánya koporsóját a sírba teszik.

Az apa korábban azt állította, hogy Nancynek politikus ügyfelei is voltak. A temetésen ott volt a meggyilkolt egyik jó barátja, aki bár nem mondott konkrét neveket, megerősítette, hogy „Nancy valóban több politikussal is kapcsolatba került”. A férfi elmondása szerint volt olyan, hogy magánlakásokban találkozott velük, de olyan is előfordult, hogy partikon ismerkedett meg velük.

A Blikk úgy tudja, hogy a nyomozók megvizsgálták az apa közösségi oldalán említett politikus szálat is. Az ismert politikust végül nem hozták összefüggésbe a bűncselekménnyel.

A rendőrség mindeközben egyre közelebb jut a valódi tetteshez, ám továbbra sem találják a lány eltűnt iPhone-ját, melyen több, a gyilkosság szempontjából is fontos információ lehet.

Lapinformációk szerint feltehetően egy ázsiai férfi ölhette meg a lányt, aki már elhagyta az országot, és magával vitte a Nancy fényképét. A nyomozók azt valószínűsítik, hogy a gyilkos kötődhetett áldozatához.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.