Kötődhetett Nancyhez gyilkosa

Másfél hete nem lelik a hatóságok a budapesti Akácfa utcában megölt tizenkilenc éves lány gyilkosát. Lapinformációk szerint feltehetően egy ázsiai férfi ölhette meg a lányt, aki már elhagyta az országot, és magával vitte a lány fényképét.

Nem sikerült nyomtalanul meglépnie a tizenegy napja meggyilkolt H. Nancy gyilkosának. A rendőrök véres ujjlenyomatokat találtak a helyszínen, és most kiderült, hogy a tettes magával vitte a lány egyik fotóját is, ami arra utalhat, hogy a gyilkos kötődött áldozatához – írja a Blikk.

A lap szerint a hatóságok azt is vizsgálják, hogy a gyilkosság hátterében állhat-e bosszú vagy szerelemféltés. A gyilkos dühére utalhat ugyanis, hogy a lányt összeverte, és több késszúrással végzett vele. Nancynek ráadásul sok irigye volt, és állandó versengés volt kolléganői és közte. Ezen kívül a lány kompromittáló adatokat is tudhatott fontos emberekről.

A rendőrök vizsgálják a lány közösségi oldalát is, és azokat az ismerőseit is kihallgatják, akik hasonló foglalkozást űztek, mint ő. A hatóságok arra kíváncsiak, hogy Nancy beszélt-e kuncsaftjairól, vagy volt-e valaki, aki gyengédebb érzelmeket táplált iránta.

Politikusokkal szexelhetett Nancy

A tettes a feltételezések szerint magával vitte Nancy telefonját is, melyen több olyan adat lehet, amely nyomra vezetheti a rendőröket.

Mint azt korábban lapunk is megírta, az Apple felhőszolgáltatásából letölthető a múlt héten az Akácfa utcai otthonában meggyilkolt prostituált, Nancy és – a barátnője szerint – egy „ismert politikus partnerének" légyottjáról titokban készült felvétel. Csak a kódot kell ismerni hozzá.

A lány apja, H. Ernest is azt állítja közösségi oldalán, hogy lányának befolyásos ügyfelei voltak. A férfi a Blikknek azt is elárulta, folyamatosan kereste és támogatta lányát, Facebookon és telefonon gyakran beszéltek.

Nancy gyilkosa már külföldön járhat?

Bors szerint Nancynek rengeteg kínai és ázsiai ügyfele volt, így elképzelhető, hogy ázsiai a lány gyilkosa is. Ha így van, akkor valószínűleg nagyon nehezen akadnak majd a nyomára a rendőrök.

A lapnak nyilatkozó Tarjányi Péter rendőrségi szakértő szerint a Magyarországon élő ázsiaiak zárt közösséget alkotnak, és ha bűnügybe keveredik egyik tagjuk, összezárnak. Ha a közösségben bűncselekmény történik, azt is egymás között rendezik le. A szakértő azonban abban bízik, hogy mivel európai a mostani gyilkosság áldozata, az ázsiaiak úgymond kivetik maguk közül a tettest.

Tarjányi biztos abban, hogy a gyilkos nyomára akadnak, még akkor is, ha az külföldön bujkál. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.