Szexpartnerkeresőn vigasztalódott az ismert családvédő

Rájár a rúd a valóságshow-ból ismert Duggar családra. A szigorú keresztény elveket valló, konzervatív szellemben működő, 19 gyereket nevelő família legidősebb fiát pedofil ügyei után most a szexpartnerkereső kiszivárgott listáján is felfedezték.

A 19 Kids and Counting című, a TLC-n futó konzervatív valóságshow számára már a májusi vádak is hatalmas megrázkódtatást jelentettek. Akkor rendőrségi aktákból kiderült, hogy a legidősebb fiú, a most 27 éves Josh tíz-tizenkét évvel ezelőtt legalább öt fiatalkorú lányt, köztük a saját testvéreit is molesztálta, simogatva és tapogatva az alvó lányokat. Az ügyet a zaklatások idején eltusolták, a tizenéves fiút némi munkára és lelkigyakorlatra ítélték. 

Májusban a szülei egy tévéinterjúban vallottak arról, hogy csupán egy kamasz fiú kíváncsisága volt az eset. A TLC egy hónappal ezelőtt levette a műsorról a családi realityt.

Most azonban ismét a figyelem középpontjába került a Josh Duggar. A júliusban feltört netes szextárskereső oldal kliensei között fedezték fel a nevét, rögtön két felhasználóval is. A napokban közel 32 millió felhasználó adatait tették közzé, egy 9,7 gigabájtos adatcsomagban, amelyben az elmúlt hét évben végrehajtott hitelkártya-tranzakciók adatai mellett a felhasználók neve, lakcíme és telefonszáma is megtalálható. 

Ebben böngészgetve bukkantak rá a Duggar család fiának adataira is. A társkeresőn, amely a „Az élet rövid. Lépj félre!" szlogennel hirdette magát kívánságlistát állíthat össze a vendég az ideális szexpartneréről. Listája alapján Josh hagyományos és kísérletezős együttlétekre vagy egy éjszakás kalandokra vágyott egy huncut/agresszív, szexuálisan aktív nővel, igaz a kérései közt szerepelt az összebújás és a csókolózás is - tudta meg a Daily Mail.

Josh 2008 óta házas, feleségét 2007-ben vette el, akivel a család által követett randizási szabályok szerint első csókjukat is az oltárnál váltották. Négy gyerekük született, a legkisebb idén nyáron. A férfi a Family Research Council elnöke volt egészen a pedofil botrányáig, amikor lemondott a tisztségről. Ez a szervezet a konzervatív családi értékeket védi, felszólal és lobbizik a melegjogok, az abortusz, a válás vagy a pornográfia ellen. Ami még pikánsabbá teszi a félrelépéseket és a szexpartnerkeresést, hogy a Duggar család nem hisz a mesterséges születésszabályozásban.

A szex Google-jeként is emlegetett Ashley Madison több mint ötven országban elérhető, és 37 millió felhasználója van. A kiszivárgott adatok szerint 15 ezer felhasználó regisztrált kormányzati vagy katonai hivatalos e-mail címről, de a Harvard és Yale egyetemek dolgozói épp úgy megtalálhatóak a listán, mint a Vatikán vagy az ENSZ munkatársai.

A következő napokban várhatóak még hasonló meglepetések, mivel a kiszivárgott adatok feldolgozását még csak most kezdték meg.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.