8027 budapesti van a szextárskeresőn

Magyar kéjencei is vannak az Ashley Madiisonnak. A júliusban ellopott és e héten kiszivárogtatott adatbázisban bárki böngészhet, hátha talál ismerős e-mail címet. Sőt, egy térképet is készítettek a könnyebb átláthatóság kedvéért.

Közel 32 millió felhasználó adatait tették közzé, egy 9,7 gigabájtos adatcsomagban, amelyben az elmúlt hét évben végrehajtott hitelkártya-tranzakciók adatai mellett a felhasználók neve, lakcíme és telefonszáma is megtalálható. Az adatok hitelességét azonban nem ellenőrizte az oldal, így nem feltétlenül a valós tulajdonos regisztrált az e-mail címmel, de az biztos, hogy 8027-en Budapesten regisztráltak.

Akiben mégis gyanú ébredt, az ellenőrizheti, hogy szerepel-e a nyilvántartásban az ismerőse címe. Ez azonban kétélű fegyver. Egy ausztrál nővel egy élő rádióműsorban közölték, hogy a férje is szerepel a kliensek között. A betelefonálós műsorban azt ígérték, hogy rákeresnek a hallgatók által kért személyekre, és megmondják, hogy az adatbázisban megtalálható-e. A kétgyerekes anyuka a férjét is megkérdezte, ő azonban tagadta. 

Az adatok nyilvánosságra kerülése rengeteg párkapcsolatot és házasságot tehet tönkre világszerte. A sajtóban pedig élénk vita folyik arról, hogy hogyan értékeljék a házasságtörők személyének napvilágra kerülését. Vannak olyanok, akik a magánélet védelméhez való jogot ebben az esetben is védendőnek tartják, és nem értenek egyet a tagok nyilvános megalázásával még erkölcsi alapon sem. 

Időközben meglett az első híres félrelépő is. A 19 Kids and Counting című, a TLC-n futó konzervatív valóságshow családjának legidősebb fia, a 27 éves Josh Duggar bukott le. A konzervatív értékeket hirdető férfi – akinek korábban már pedofil ügyei is nyilvánosságra kerültek – nyilatkozatában beismerte, hogy hipokrita volt.

A társkeresőn, amely a „Az élet rövid. Lépj félre!” szlogennel hirdette magát, kívánságlistát állíthat össze a vendég az ideális szexpartneréről. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.