Minden mást ver az új magyar találmány

Önnel is előfordult már a munkahelyén, hogy fontos telefont halogatott azért, mert nem talált egy csendes zugot az irodában? Netán lépten-nyomon telefonáló kollégákkal találkozik a folyosón, a szerverszobában vagy esetleg a konyhában? A magyar Silent Place csapata ilyen helyzetekre megoldásként fejlesztette ki mobil fülkéjét.
Bizsók Vajk dizájner és csapata által létrehozott Silent-booth formatervezett fülke lehetővé teszi a zavartalan telefonbeszélgetéseket. És tényleg. A mai bemutatón a zajos budapesti Kossuth Lajos utca dübörgéséből alig valami szűrődött be a különlegesen kialakított fülkébe. (Bizsók Vajk speciális hangfalairól tavaly írtunk.)

 A dizájner szerint napjaink csúcsra járatott belsőépítészetéből az akusztika bántóan hiányzik, pedig a zaj köztudottan negatívan befolyásolja teljesítőképességünket. Ezért indult el másfél éve a kívülről hangvisszaverő, belülről pedig hangelnyelő anyaggal felszerelt fülke fejlesztése. A mobil, könnyen telepíthető, több személy nyugodt kommunikációjára is alkalmas hangszigetelt fülke – amelynek nincs ajtaja, mégsem jön ki, illetve jut be hang – a magyar fejlesztők szerint jóval többet tud, mint a hasonló áron forgalmazott vetélytársai.

NOLBLOG
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.