VIP-jeggyel békül Ganxsta a férfival, akinek eltörte az állkapocsát

Szerdán kihallgatták, de januárban már együtt bulizna áldozatával a céges bulin verekedésbe keveredett zenész.

A rendőrségi kihallgatáson a tanúk is azt vallották, hogy önvédelemből ütött a rapper. Mivel Ganxsta Zolee megbánást tanúsított, így előfordulhat hogy enyhébb büntetéssel, vagy akár következmények nélkül megúszhatja a történteket. Enyhítő körülmény az is, hogy hirtelen felindulásból ütött. 

A rapper egy kecskeméti logisztikai cég partiján adott koncertet, ahol az egyik alkalmazott kötekedni kezdett vele. A színpadról lefelé jövet hátba vágta a zenészt, aki visszaütött ezzel eltörve a férfi állkapcsát. 

Azóta kiderült, hogy az este folyamán az év dolgozója címmel kitüntetett férfi sokat ivott. A rendőrök mesélték el neki később, hogy mi is történt a bulin. 

"A kollégái is ugyanazt vallották, amit én, hogy kissé túlitta magát, és ő kezdte a balhét" - mesélte a zenész a Blikknek. Borogatta a poharakat, leköcsögözött, ekkor mentem le a színpadról, hogy dumáljuk meg. Tudom, hogy hibáztam, nem az én dolgom lett volna, hanem a biztonsági őröké, de azok nem erre figyeltek. Azt mondtam neki, ez annyira kellemetlen, nem vagy vicces. Erre ő, te fogsz engem megverni? Ekkor elfordultam, rám ütött, én meg vissza..."

Ganxsta a TV 2 Mokkájában ajánlott fel a férfinak 2 VIP jegyet a január 9-i koncertjükre jelezve, hogy nem haragszik. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.