Véget ért a IX. Coop Rally

Pénteken este véget ért a IX. Coop Rally, a COOP üzletlánc és a hazai élelmiszer-feldolgozók legjelentősebb éves seregszemléje. A verseny ünnepélyes záró eseményén elhangzott: a minőségi magyar termékek piacának erősítése az élelmiszergazdaság minden szereplőjének érdeke.

„Mára a Coop Rally az élelmiszer-feldolgozók és a COOP közös, szakmai ünnepévé vált, amely lehetőséget teremt a résztvevőket fogadó vállalatoknak arra, hogy szélesebb körben is megismertessék tevékenységüket" – fogalmazott a Sárváron megtartott záróünnepségen Csepeli Lajos. A CO-OP Hungary Zrt. Igazgatóságának elnöke hozzátette: a Coop Rallyn ma már rangot jelent házigazdának lenni. Mint mondta, az idei rendezvény is megmutatta, hogy a COOP partnereivel szorosan együttműködve, a kis- és közepes vállalkozások bevonásával kívánja építeni jövőjét.

Gratulált a résztvevőknek Kondora István, Sárvár polgármestere és dr. Bognár Lajos, a Földművelésügyi Minisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért felelős helyettes államtitkára is. Utóbbi szerint az idei Coop Rally helyszínei ismét azt példázták, hogy a magyar élelmiszerek méltóak a figyelemre, arra, hogy a fogyasztók minél szélesebb köréhez jussanak el. Egy ilyen rendezvény fontos azért is, mert a gazdaság stabilitását az erősödő belső fogyasztás alapozza meg. Emlékeztetett arra: a most kezdődő hétéves uniós ciklusban a magyar élelmiszeripar kiemelt támogatása várható.

A záróünnepségen kiosztották a Coop Rally idei díjait is. Az első helyezett a Fővárosi Ásványvíz és Üdítőipari Zrt., a második a Szent Imre Pincészet Kft., a harmadik a Metsa Tissue Hungary Kft. csapata lett, a legjobb médiaversenyzőnek járó díjat pedig a Net Média Zrt. kapta. A szervező Sky Csoport különdíját a Sole-Mizo Zrt. érdemelte ki az eseményen felszolgált Túró Rudi tortáért, a Magyar Olimpiai Bizottság különdíjasa az AGIS Fire & Security Kft., a Földművelésügyi Minisztérium különdíjasa pedig a Sió-Eckes Kft. lett.

A IX. Coop Rally által támogatott tartalom

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.