Üzlettársa az Interpolnál jelentette fel a magyar pornókirályt

Gattyán György magyar pornómilliárdost az Interpolnál jelentette fel üzlettársa, aki szerint az il Bacio di Stile luxusáruház végkiárusításakor nem kapott a bevételből.

Magyari Tamás, az il Bacio Kft. ügyvezetője Luxemburgban jelentette fel üzlettársát, a pornóüzletből milliárdossá lett Gattyán Györgyöt, aki anélkül zárta be Andrássy úti luxusáruházukat, hogy arról Magyarit tájékoztatta volna, és bevételből sem adott neki. Gattyán korábban Luxemburgba költöztette vállalkozásait, és ott is közös céget alapítottak Magyari egyik vállalkozásával, ám azt is eladták Magyari tudta nélkül, nyilatkozta utóbbi a Magyar Nemzetnek.

Magyari, aki a divatszakmában járatos, azt mondta, ő találta ki a luxusáruház ötletét, és Európa-sezrte több hasonlónak a megnyitását tervezték. Később azonban megromlott a viszonyuk Gattyán Györggyel. A budapesti luxusüzletet azért kellett bezárni, mert a magyar fővárosban nem volt akkora fizetőképes kereslet, amely az ottani árakat elbírta volna.

Gattyán egyébként a hírek szerint nyerésre áll a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal szemben az Európai Bíróságon folyó perében. A NAV ugyanis adóelkerülésnek tartotta, hogy licencszerződést kötött egy portugál céggel, és több milliárd forintját zárolta. Bár ítélet még nincs, az Európai Bíróság kijelölt főtanácsnoka nemrég úgy nyilatkozott, hogy az ügylet szabályos volt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.