Tüntetés lesz a Music Fm székházánál

Károsultak szerveznek tüntetést a Facebookon a Music Fm és a Lights Off közös szilveszteri buliján történtek miatt. A Hungexpón tartott rendezvényen a tömeg a gyenge szervezés miatt elszabadult, a biztonsági személyzet agresszívan lépett fel vagy megtagadta a segítséget, a ruhatár nem tudta kezelni az értékeket, egy bizonyos ponton túl pedig mindenki vihette, amit talált – áll a beszámolókban.

„Hülyének néznek minket, és közben meg a több tízmilliót számolják, köztük a te pénzedet is! Csatlakozz! Ezt nem hagyjuk! Kérjük vissza a pénzünket! Kárpótlást kérünk a elveszett, ellopott kabátokért, telefonokért, pénzekért!" – áll (szó szerint) a január 8-ára szervezett tüntetés Facebook-oldalán. 

A Music Fm Facebook-oldalán csütörtökön bocsánatot kért a történtekért, majd a bejegyzést eltávolították és közleményben azt írták, hogy ők csak a fellépőket adták, illetve a promóciót végezték, így a rendezvényért a felelősség nem őket terheli.

A rendezvényt a Lights Off szervezte (Off Production Kft.), amely vállalja a felelősséget az eltűnt kabátokért az alvállalkozói helyett is, a biztonsági őröket adó Valton Security pedig belső vizsgálatot ígért. Ennek ellenére a tüntetés Facebook-csoportjának tagjai úgy látják, a Music Fm sem úszhatja meg.

A hozzászólók közül sokan úgy látják, hogy a rádiót közvetett felelősség terheli, mivel kötelessége lett volna ellenőriznie a leszerződtetett cégek munkáját egy olyan eseményen, amelyhez a nevét adta.

Kiss Anikó, a Music FM vezérigazgatója lapunknak péntek délután elmondta, ők csak az esemény médiapartnere voltak, bevételük nem származott a rendezvényből és a nevüket azért adták hozzá, mert ők biztosították az este programját és a dj-ket. A Hungexpót csak biztonsági és egészségügyi szolgálattal lehet kibérelni, ezért is merték aláírni a szerződést, ráadásul a tervezett 40 helyett végül 80 biztonsági őr látott el szolgálatot a helyszínen.

„A tüntetésről tudunk, de úgy véljük, nem nálunk kellene, mert nem mi szerveztük a bulit” - tette hozzá Kiss Anikó és azt is elmondta, nagyon sajnálják a történteket, csalódottak, de tanultak az esetből.

A szervezők a helyszínen megtaláltak 150 kabátot, ezeket a beérkező e-mailek és telefonhívások alapján megpróbálják azonosítani, majd pedig futárszolgálattal egyesével visszajuttatják a tulajdonosaikhoz.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.