Kifosztották a ruhatárat a Music FM szilveszteri partiján

Többen kabát nélkül voltak kénytelenek hazamenni a rádióállomás szilveszteri bulijáról, miután a ruhatárból több holmi is eltűnt. Egy férfinak az inzulinját lopták el.
Több kabát is eltűnt a Music Fm szilveszteri bulija után, ezért voltak, akiknek a mínusz 10 fokos hidegben ingben kellett hazamenniük - írja az Index. Az eset kísértetiesen emlékeztet a Hysteria 2001 fesztiválon történtekre, amikor szintén több száz kabát tűnt el, és a ruhatárért felelős alvállalkozó végül másfél millió forintot fizetett ki a károsultaknak.

A Music Fm az ország legnagyobb és leglátványosabb szilveszteri buliját ígérte a hirdetéseiben, ami a képek alapján nagyjából teljesült is, ám a ruhatárat üzemeltető alvállalkozó feltehetően nem volt felkészülve ekkora tömegre, és a ruhatár egy idő után lényegében önkiszolgálóvá változott, az emberek nem várták ki a sort, hanem átugráltak a pulton és úgy próbálták megtalálni a kabátjukat.

„Mi is részt vettünk a Music FM fergeteges partiján. A barátnőm és én sem kaptuk vissza a kabátunkat a ruhatárból és még sokan mások sem. -20 fok, ingben. Fasza volt. Nekünk így indult az év. A biztonságiak akkor estek pánikba, amikor egy srác pánikolva kereste a ruhatárba adott táskáját vagy kabátját, mert abban volt az inzulinja” - idézte a portál egy olvasójukat.

A Music FM Facebook-oldalán állítólag csütörtökön délelőtt körülbelül fél órán keresztül kint volt egy bocsánatkérő szöveg, amelyben a szervezők sajnálatukat fejezték ki, illetve megírták, hogy a Music Fm csak a buliért volt felelős, az infrastruktúráért nem. Egy e-mail címet is megadtak, ahol várták a károsultak jelentkezését. A szöveget és hozzá érkező panaszos kommenteket azóta leszedték az oldalról.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.