Sokat fizetett a nők hallgatásáért a HIV-fertőzött Charlie Sheen

Miután a bulvármédia szórakoztatóipari bennfentesekre hivatkozva a múlt héten megszellőztette, hogy egy közismerten nagy nőcsábász hollywoodi férfi színész évek óta HIV-fertőzött, és a vírust átadhatta több partnerének is, Charlie Sheen az NBC csatorna Today című reggeli műsorában, élő adásban bevallotta, hogy róla van szó.

Sheen őszintén beszélt állapotáról
Sheen őszintén beszélt állapotáról
Twitter

„Itt vagyok, hogy elismerjem, valóban HIV-pozitív vagyok” – nyitotta mondandóját az 50 éves színész.

Sheen többek közt elmondta, hogy már négy éve él a diagnózissal, nem tudja, ki fertőzhette meg, és elképzelhető, hogy másoknak is átadta a vírust.

A színész eddig karrierje védelmében és volt partnereitől való félelmében nem állt nyilvánosság elé. Szerette volna elkerülni, hogy a nők bepereljék, többen ugyanis megzsarolták, és ő milliós nagyságrendben fizetett is, hogy elkerülje a botrányt. Ám miután több lap ráismert a titokzatos színészről szóló jellemzésekből, jobbnak látta, ha hallgat barátaira és színt vall. „Azt hiszem, ma kiengedtem magam ebből a börtönből” – mondta.

A botrány kirobbanása után a színész volt felesége, Denise Richards azt nyilatkozta, ő tudott a betegségről, de nem fertőződött meg. Egy másik ex, Bree Olson a közösségi médiában nyugtatta meg rajongóit: neki sem adta át a vírust Sheen.

Arra a felvetésre, hogy felelőtlenül szexelt volna tovább, miután megtudta, hogy HIV-pozitív, Sheen azt reagálta, hogy mindig használ óvszert, és becsületesen bevallja az állapotát, a volt feleségeinek is szólt a diagnózisról, hisz nem tudhatta, mikor fertőződött meg.  

A stúdióba beült Charlie Sheen orvosa, Dr. Robert Huizenga is, aki elmondta, a színésznél nem alakult ki az AIDS.

Sheen azt mondta, most kapott egy lehetőséget, hogy jobb emberré váljon és segítsen azokon, akik hozzá hasonlóan szenvednek a megbélyegző betegségtől. Azt is elárulta, hogy ő maga napi öt pirulát szed. „Nem leszek ennek a dolognak a plakátfiúja, de nem is fogom elkerülni az ezzel járó kötelességeimet” – mondta.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.