Sarka Kata a nyaralóban sem maradt egy fedél alatt Hajdú Péterrel

A házaspár mindkét tagja Facebookon kért türelmet, amíg kiderítik, sikerül-e megoldani a kapcsolatuk válságát.

– Életem egyik legnehezebb időszakát élem. Petivel hullámvölgybe került a házasságunk, de azon dolgozunk, hogy a köztünk levő problémákat minél hamarabb megoldjuk. A két közös gyermekünk a legfontosabbak számunkra, az ő nyugalmuk és boldogságuk nekünk mindennél fontosabb. Kérem az újságírók türelmét és megértését, hogy rendezni tudjuk Petivel a köztünk levő problémákat. A találgatások és feltételezések most nagyon nem hiányoznak nekünk. Szeretnénk egymásra és a gyermekeinkre koncentrálni! Köszönöm szépen a megértéseteket! – írta csütörtökön Sarka Kata, akinek hivatalos oldalán borítóképként még egy családi fotó szerepel, de a Blikk szerint a férjével közös fotók nagy részét eltüntette a privát közösségi oldalról. 

– A hír igaz, válságban a házasságom! Megkérem a kollégákat és az újságírókat, hogy tartsák tiszteletben, hogy nem akarok róla beszélni. Volt idő, amikor örömmel osztottam meg életem boldog vagy kevésbé boldog pillanatait. Most viszont más a helyzet! Életem ezen szakaszát egyedül illetve a feleségemmel kell megoldanunk, nincs szükségünk sem a sajtóra sem ellendrukkerekre. Köszönöm megértéseteket! – próbálta elejét venni a további találgatásoknak Hajdú Péter, szintén a Facebookon

Blikk csütörtökön még arról írt, hogy a házaspár szokásos ciprusi nyaralásán próbálják majd meg helyre hozni a kapcsolatot. Pénteken azonban a Bors már úgy értesült, hogy Sarka bár szerdán a gyerekei és Hajdú után utazott a család balatonföldvári nyaralójába, az éjszakát nem töltötte ott.

Ahogy azt lapunk is megírta, csütörtökön járta be a magyar sajtót a Hajdú-Sarka házaspár válságának a híre, amikor kiderült, hogy amíg Hajdú a Balaton Soundon bulizott, az asszony elköltözött a gyerekekkel a közös otthonukból. Vagyis a celebpár hetek óta külön él. Sarka Kata állítólag nem csak a házból pakolt ki, hanem a tükörhegyi pizzériájuk felett található irodáját is elköltözteti.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.