Sarka Kata elköltözött Hajdú Pétertől

Gyerekeivel együtt hetek óta elköltözött a családi fészekből Sarka Kata. Az egyik hazai bulvárlap úgy tudja, Hajdú Péterék nyolc éve tartó házassága válságban van, és a válást fontolgatják.

A Bors a pár egyik ismerősétől tudta meg, hogy amíg Hajdú Péter július elején a Balaton Soundon mulatott, felesége költöztetőket hívott és kipakoltatta a közös otthont. A környéken élők (akik közül többen látták a költözködéést is) azt mondják, nekik korábban csak annyi tűnt fel, hogy az utóbbi időkben alig látták az asszonyt, pedig a Hajdú-Sarka család nem él bezárkózottan.

A lap információi szerint Sarka Kata nem csak a házból pakolt ki, de állítólag a tükörhegyi pizzériájuk felett található irodáját is elköltözteti.

A Nakama&Partners nevű, Rogán Cecíliával közösen indított reklámügynökség egy budai irodaházba telepedik át.

A hírrel kapcsolatban megkerestük Sarka Katát, aki kérdésünkre megerősítette, hogy elköltözött a férjétől, de részleteket nem kíván közölni.

Annyit azonban elárult még nekünk (mivel a Bors cikkében megszólalók nem tudtak dűlőre jutni a kérdésben), hogy teherautóval jött a költöztető, kamionok ugyanis nem hajthatnak be Törökbálintra.
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.