Rohammentő vitte el Görbe Nórát

Életveszélyesen magas vérnyomása miatt két hete rohammentőt kellett hívni Görbe Nórához. A színésznő már az otthonában pihen.

Görbe Nóra éppen az édesanyjához tartott az idősek otthonába, amikor váratlanul nagyon rosszul lett. Az otthonban aztán a főnővér a gondjaiba vette, megmérte a színésznő vérnyomását és azonnal mentőt hívott hozzá. A műszer életveszélyen magas értéket mutatott, a színésznőnek 220 fölött volt a vérnyomása. Ezt Görbe Nóra mesélte el a Story magazinnak.

A bulvárlapok azt írják, a veszélyes állapot a szervezet vészjelzése volt a színésznő stresszes életvitelére. Mint a Hír24 felsorolja, a Görbe Nórának családi és anyagi nehézségei is vannak, de az Előadóművészi Jogvédő Irodával való csatározása és szeretett vizslája műtéte sem tett neki jót. Ezzel szemben a színésznő, aki ma már azt írta a Facebook oldalán, hogy jól van, az Origónak tett nyilatkozata szerint a nagy hőségtől lett rosszul. A vérnyomására kapott gyógyszert két hete és a mai cikkek állításával ellentétben már nincs kórházban. Elmesélte az is, hogy a hírek miatt tévéstáb ment volna hozzá forgatni a kórházba, miközben ő már otthon pihen.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.