Robin Williams józan volt a halálakor

A 63 éves filmsztár augusztus 11-én lett öngyilkos, személyi asszisztense talált rá holtan kaliforniai Tiburonban fekvő lakásában. A boncolási vizsgálat eredménye szerint a színész szervezetében nem volt drog vagy alkohol, amikor meghalt.

Bár Robin Williams hosszú éveken át küzdött drog- és alkoholproblémákkal, a jelentés szerint a halála pillanatában nem állt sem drog, sem pedig alkohol befolyása alatt, vagyis tiszta fejjel lett öngyilkos. A színész  halálát fulladás okozta, felakasztotta magát. A tesztek kimutattak a szervezetében vényköteles gyógyszer-maradványokat, ám csak normális mennyiségen.

Halála máig érthetetlen... Fred Prouser / Reuters

A halottkém jelentése szerint a színész holttestére ülő helyzetben találtak rá, nyakában egy övvel. Robin a halálakor egy fekete, rövid ujjú pólót és egy fekete farmert viselt, melynek zsebében megtalálták a mobiltelefonját. Az utolsó hívást a halála előtti napon indította, a feleségét, Susan Schneidert hívta, a beszélgetés 38 másodpercig tartott. A készüléken az e-mailek vagy egyéb szövegek között sem találtak búcsúlevelet.

Az özvegy férje halála után néhány nappal elmondta, Robin depresszióval küzdött, és orvosai kezdődő Parkinson-kórt is megállapítottak nála. A diagnózis megviselte az amúgy is labilis lelkiállapotban lévő színészt, aki nem volt képes arra, hogy a nyilvánosság elé is kiálljon betegségével.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.