Prostiként dolgozott a férj, mielőtt feldarabolta transzszexuális feleségét

Újabb megdöbbentő körülmény került napvilágra az ausztráliai Brisbane-ben történt transzszexuális gyilkosságként elhíresült ügyben. Kiderült ugyanis, hogy a vélt elkövető barátai a valósnál sokkal kedvezőbb képet festettek a férfiről. Marcus Peter Volke kettős életet élt, családja előtt is titokban tartotta, hogy férfiprostituáltként keresi a kenyérre valót. 
Ahogyan arról beszámoltunk, szövevényes gyilkossági ügy tartja izgalomban az ausztrálokat. Egy korábban szakácsként dolgozó férfi bestiális kegyetlenséggel agyonverte transzszexuális feleségét. Miután feldarabolta az áldozatot, megpróbálta megsütni, ám elromlott a sütő. A szomszédoknak feltűnt a rothadó hús napok óta terjengő szaga, ezért kihívták a rendőrséget. Amikor a rendőrök bekopogtak a lakásba, a férfi elvágta a saját torkát és kiugrott az erkélyről. Holtteste fennakadt ugyan a ház előtt lévő kukákon, ám már nem tudták újraéleszteni a rendőrök.

Volke valójában sohasem dolgozott szakácsként. Csupán kitalálta a fedősztorit. Az volt a célja, hogy elleplezze valódi hivatását a barátai és a családja elől. Saját édesanyja, Dorothy Volke sem volt tisztában vele, hogy fia valójában Heath XL, a férfiprosti.

Alex Devantier, a család barátja szerint a pár kettős életet élt. „Mindketten hazudtak a családjuknak, akiknek semmiről sem volt fogalmuk” - nyilatkozta a Daily Mailnek. Heath, azaz Marcus egy internetes hirdetésben úgy jellemezte magát, mint „fiatal, szexi ausztrál fiú, aki nagyon laza és barátságos”. Társaságát egy órára, de akár egy teljes nyaralásra is igénybe vehette az érdeklődő.

A belsőépítészként dolgozó barát azt is elárulta, hogy négy éve, a melbourne-i Pleasure Dome nevű bordélyházban ismerte meg a párt, akik akkor már két hónapja ott dolgoztak. „Mayang aztán otthagyta az ügynökséget. Annyira népszerű volt, hogy a többi transzszexuális meggyűlölte. Ezért megkért rá, hogy készítsek neki egy saját weblapot, hogy megszabaduljon a féltékenykedőktől” - lebbentette fel a fátylat találkozásukról a férfi, aki képtelen elhinni, hogy Volke gyilkolta meg Mayangot. „Csodálatos szerelmespár voltak. Soha egy rossz szót nem szóltak egymásról” - mondta.

Mayang Prasetyo, született nevén Febri Andriansyah, tízéves korban ébredt rá, hogy valójában nő. Olyan transzszexuális volt, aki ugyan még nem esett át operáción - azaz a nemi szervét még nem alakították át művi úton -, de ezt leszámítva nőként élte meg teljesnek az életet.

Amikor Devantier megpillantotta a The Courier Mail címlapját, a shemale - amit magyarul talán hímnőnek lehetne fordítani - szó láttán elfogta az undor. Felszólította a lapot, hogy kárpótlásként támogassa a transzneműeket segítő szervezetet és nyújtson segítséget az áldozat családjának is.

„A Prasetyo család elveszítette az egyetlen bevételi forrását. Az összes pénzüket két lányuk taníttatására fordították. Így lett Mayang a kenyérkereső a családban.” A nyilvános bocsánatkérésért petíciót is indított, amelyet eddig már több mint tizenötezren írtak alá.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.