Drogbotrány: Őrizetbe vettek egy férfit

A törökszentmiklósi rendőrök őrizetbe vettek egy helyi 39 éves férfit, aki kapcsolatba hozható a csütörtöki és pénteki drogtúladagolásokkal, melyben várandós nők is érintettek.
Ahogy arról korábban beszámoltunk, csütörtök éjjel és péntek délelőtt több embert is súlyos állapotban vittek kórházba Törökszentmiklósról. Az érintettek valamilyen új pszichoaktív anyagot fogyasztottak, amitől rövid időn belül eszméletlen állapotba kerültek.

rendőrség közleménye szerint az üggyel kapcsolatban tegnap este őrizetbe vettek egy 39 éves törökszentmiklósi férfit, aki kapcsolatba hozható az üggyel. A hatóságok egyelőre tovább nyomoznak, szakértők bevonásával vizsgálják az eset körülményeit.

Mint kiderült, az újfajta szerből két várandós nő is fogyasztott. Zacher Gábor toxikológus pénteken az M1 csatornán elmondta: "iszonyú emberi felelőtlenségnek" tartja a két várandós nő részéről, hogy drogot használtak, és ezzel visszaéltek a magzatok életével. Rajtuk császármetszést is végre kellett hajtani, az újszülöttek nagyon rossz állapotban vannak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.