Nyakát törte az öldöklő örömapa

Hat emberrel végzett egy 55 éves férfi vasárnap egy esküvő után a szerb–magyar határhoz közel eső Martonoson. Az őrjöngő örömapát végül egy francia rokon szerelte le egy székkel.

Blikk kiderítette, hogy amikor a francia férfi meglátta, mi történik körülötte, megfogott egy széket, és teljes erővel leütötte az ittasan gyilkolászó örömapát. A férfi az ütés következtében összerogyott. Később az is kiderült, hogy az ütés következtében S. Rade nyaka eltört, ezért azonnal meghalt.

Ahogy arról vasárnap beszámoltunk, S. Rade fia lagzija után lemészárolta menyét, a lány szüleit, saját feleségét és az ő szüleit is. Az örömapa állítólag ellenezte fia esküvőjét, mert „nem tetszett neki a menyasszony”. Már a szombati lakodalomban sokat ivott, s vasárnap, a lakodalom után kezdett lövöldözni.

A francia rokon azután támadt az örömapára, miután az megsebesítette feleségét. A nőt kórházba szállították, férje azóta is a rendőrségen ül. Vallomásában azt mondta, ha nem állítja le az őrjöngő örömapát, az ő családja lett volna a következő, akivel a dühöngő férfi végez.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.